Ben Hemsley lanseaza o piesa care iti va elibera mintea. „Erase Me”, o combinatie de nostalgie si emotie

Ben Hemsley a lansat vineri, 16 septembrie, o piesă care este ca o incursiune într-o poveste plină de nostalgie și emoție. „Erase Me” promite să ne ajute să luăm o pauză de la tot ce înseamnă cotidian, pentru a ne elibera mințile și sufletele.
Ben Hemsley reprezintă un artist de bază pe scena muzicii dance din Marea Britanie, iar această colaborare cu Armada Music este ca o combinație de experiențe diferite care se contopesc în ceva cu totul special.
Cu un sound adus parcă din anii 2000, dar cu o producție care depășește creațiile din prezent, „Erase Me” este genul de piesă care îți va aduce liniște, dar care te va și purta, de acum înainte, în fiecare vară spre petreceri care țin până la răsărit.
Ben Hemsley reușește să se impună rapid ca unul dintre cele mai incitante talente noi de pe scena muzicii dance, cu melodii care atrag milioane de oameni și cu influențe de nostalgie rave de școală veche. Originalitatea lui Ben a atras atenția unora dintre cei mai mari artiști, la nivel mondial, inclusiv Patrick Topping, Calvin Harris, Fisher, Michael Bibi, Solardo, Dom Dolla, Eli Brown, Fatboy Slim, Deborah De Luca, Lee Foss și lista poate continua.
CREDITE
Ben Hemsley – Erase Me
Producător: Ben Hemsley
Compozitor: Ben Hemsley, Theo Hutchcraft & Chenai Zinyuku
Textier: Theo Hutchcraft & Chenai Zinyuku
Case de discuri: Armada Music B.V./ Roton Music

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata