Aventură experimentală cu Monoir și wrs în “Ocean Eyes”

Cântecul sensibil al unei chitare clasice îți deschide drumul către un voiaj muzical și sentimental în același timp, instrumentalul continuând cu un mix între sunete chill Pop și vibe-uri orientale. Aceasta este “Ocean Eyes”. Prima colaborare dintre Monoir și wrs reprezintă dovada muzicală că nu trebuie să fii aproape de plajă pentru a simți briza îmbătătoare, căci oceanul se poate regăsi în ochii persoanei iubite.
“Ocean Eyes” a fost scrisă de wrs și Monoir. Producția a fost realizată, de asemenea, de Monoir.
,,Colaborarea cu wrs s-a întâmplat neplănuită în mod special. Am început să lucrăm și să intrăm în studio împreună și am realizat că avem o chimie și că stilurile noastre se pot îmbina într-un mod plăcut. Așa că din mai multe sesiuni am ajuns să facem piesa <<Ocean Eyes>>, ce are să fie acum prima noastră colaborare. Amândoi am reacționat plăcut la final și am decis să o pregătim și să o lansăm. Marea ne-a inspirat să mergem către direcția piesei, iar motivul ochilor albaștrii ale persoanei iubite nu avea cum să nu fie personificat mai bine decât prin culoarea percepută albastră a oceanului.” ne spune Monoir.
,,Mă bucur foarte tare că am reușit să fac un feat cu Monoir, pentru că îl urmăresc de mulți ani și-mi place mult sound-ul lui. Avem în comun afinitatea către muzica cu influențe etnice și după cum era de așteptat, chimia dintre stilurile noastre s-a îmbinat perfect. Am scris <<Ocean Eyes>> în mai puțin de două ore, fiind foarte ușor să lucrăm împreună, intuind reciproc următorul pas în procesul de creație. Am ascultat piesa în mașină imediat după ce am terminat sesiunea și în ciuda faptului că era martie, am simțit într-o secundă că sunt pe plajă și mă bucur de vară și asta sper să simtă toată lumea.” ne spune wrs.
Cristian Tarcea, sau Monoir, după cum îl cunosc cel mai mulți, este un instrumentist, vocalist, compozitor și producător român. Artistul este, de asemenea, creierul din spatele label-ului Thrace Music, unde se regăsesc artiști precum: Kate Linn, Brianna, Sandra N., Dharia, Iarina și mulți alții. Monoir este, de asemenea, producătorul din spatele unor piese de succes, cum ar fi “Lost In Istanbul”, “Sugar & Brownies”, “Your Love”, “The Violin Song”, “Chameleon”, “Perfect” și multe alte piese care au strâns peste 300 de milioane de vizualizări pe YouTube și peste 30 de milioane de stream-uri pe Spotify.
wrs, unul dintre cei mai cameleonici artiști din industria muzicală din România, a reușit să depășească granițele muzicale, lansările sale fiind ascultate peste tot în lume odată cu participarea sa la Eurovision cu piesa „Llamame”. Spania, Germania, Turcia, Italia sau Statele Unite sunt doar câteva dintre teritoriile unde piesele sale sunt zilnic ascultate de zeci de mii de oameni. În 2022, artistul a lansat și primul său EP, „Mandala”, ce conține cinci piese, printre care și „Llamame”, piesă ce a fost două săptămâni No. 1 pe radio, fiind al doilea single ce se bucură de susținerea radiourilor din țară, după succesul avut cu „Amore”. În plus, wrs a primit, în 2022, premiul pentru Best Male, în cadrul Elle Media Awards, premiu ce subliniază parcursul său liniar în carieră. Unul dintre cele mai recente single-uri lansate, „Tu nu vrei”, de asemenea plin de vibrații spaniole, a fost foarte bine primit pe radioul din Bulgaria și a atins locul #6 în topul căutărilor pe Shazam din România, iar “Dale” a ajuns pe #8 în Shazam Bulgaria. Recent, wrs a lansat primul său album: “Fiesta’23 ”, o combinație excepțională între sunete latino clasice și noi.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata