Avantaje urmărire flotă prin GPS

Managerii de flote trebuie să cunoască locația vehiculelor, să gestioneze cheltuielile cu combustibilul, să asigure conformitatea cu normele de siguranță pentru șoferi și să folosească datele pentru a oferi informații mai bune clienților.

Expeditorii trebuie să știe când vor ajunge mărfurile lor și condițiile de mediu din interiorul vehiculului.

Întârzierile în livrare pot afecta semnificativ lanțul lor de aprovizionare. Pentru a satisface cerințele în creștere, managerii de flote apelează la sistemele de monitorizare flotă auto pentru a oferi o vizibilitate în timp real și pentru a obține eficiențe mai mari.

Mai departe, vă prezentăm cele mai importante beneficii ale unui sistem de urmărire flotă prin GPS.

Utilizarea eficientă a vehiculelor

Sistemele de urmărire flotă prin GPS vă permit să monitorizați locația și performanța vehiculelor în orice moment și să îmbunătățiți utilizarea vehiculelor din flotă.

Managerii de flote vor putea colecta date despre flotă pentru a reduce timpul de stationare al vehiculelor și pentru a obține venituri maxime pentru afacere.

Reducerea costurilor cu asigurarea

Sistemele de monitorizare flotă prin GPS pot urmări dacă un vehicul a deviat de la traseul său așteptat și pot alerta rapid departamentul relevant, îmbunătățind șansele de recuperare în caz de furt al vehiculului sau a oricărui echipament din interiorul vehiculului.

Aceste sisteme oferă, de asemenea, o perspectivă asupra comportamentului șoferului, încurajând șoferii de flotă să conducă mai responsabil atunci când sunt în posesia unui vehicul de companie.

De aceea, companiile de asigurări oferă reduceri speciale pentru vehiculele dotate cu sisteme de urmărire prin GPS, permițându-vă să plătiți prime mai mici.

Reducerea costurilor cu combustibilul

Afacerile care utilizează sisteme de urmărire a flotei văd o reducere semnificativă a costurilor cu combustibilul datorită mai multor factori. Planificarea rutelor mai bune, mai puțin timp de stationare, comportament mai bun al șoferilor.

Datele de urmărire a flotei vă pot ajuta să identificați cele mai bune rute care economisesc atât timpul, cât și banii, îmbunătățind productivitatea șoferilor și eliminând cheltuielile inutile cu combustibilul.

Reducerea costurilor de întreținere pentru flotă

Sistemele moderne de urmărire a vehiculelor sunt dotate cu funcții avansate, cum ar fi diagnosticarea vehiculului, indicatorii nivelului de combustibil sau indicatorul temperaturii motorului, care vă permit să monitorizați aspectele cheie ale stării vehiculului.

De asemenea, puteți primi alerte în timp util atunci când este necesară întreținerea flotei, cum ar fi schimbarea uleiului, alinierea roților sau alte întrețineri regulate.

Prin analizarea tuturor acestor date, puteți elimina inspecțiile inutile ale vehiculelor și efectua întreținerea doar atunci când este cu adevărat necesară, economisind costuri și prelungind durata de viață a vehiculelor și a pieselor.

Îmbunătățirea planificării rutelor

Cu sistemele de urmărire a flotei prin GPS, șoferii pot planifica rutele lor chiar înainte de a începe călătoria și pot primi instrucțiuni detaliate pentru întreaga rută.

Acest lucru reduce utilizarea telefonului mobil în timpul condusului, îmbunătățește siguranța rutieră și asigură o mai bună conformitate cu legile.

Sistemele de monitorizare GPS pot recomanda rute alternative în cazul ambuteiajelor din cauza blocajelor neașteptate, închiderilor de drum sau accidentelor, îmbunătățind productivitatea șoferului și creșterea satisfacției clienților datorită serviciilor livrate la timp.

Îmbunătățirea securității flotei

Sistemele de monitorizare flotă prin GPS vă permit să creați limite geografice care pot trimite alerte atunci când un vehicul intră sau iese din zona desemnată.

De exemplu, sistemele de urmărire flotă vă permit să definiți zone sigure pre-stabilite care indică unde se pot opri șoferii pentru odihnă.

De asemenea, puteți utiliza notificări pentru a anunța clienții când un vehicul ajunge la sediul lor sau pentru a preveni mișcările neautorizate ale vehiculelor din garaj.

În cazul oricăror incidente neplăcute, puteți oferi asistență și suport direct șoferilor, îmbunătățind siguranța lor și asigurând timpi de răspuns mai rapizi.

Pentru mai multe detalii despre sistemele de urmărire GPS flotă, contactați un reprezentant FlimoGPS.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata