AVA, căsătorie ca-n filme. Imagine în exclusivitate cu frumoasa artistă de la cununia civilă

AVA, celebra artistă, care de-a lungul carierei sale a colaborat cu cei mai mari cântăreți de la noi, printre care amintim Smiley, Loredana, Andra, Delia, Inna, Connect-R, Sișu și mulți alții, a devenit oficial, de acum, mireasă cu acte în regulă.

 

AVA s-a cununat civil cu alesul inimii sale, Bogdan. Tânăra artistă a fost cerută în căsătorie în luna iunie la Palatul Brukenthal din Sibiu, iar de curând, cei doi îndrăgostiți au spus „DA” la Serviciul Stării Civile din sectorul 3, într-o ceremonie intimă, la care i-au fost alături familia și prietenii.

La cununia civilă, AVA a îmbrăcat o rochie elegantă, bej, iar mirele a purtat și el un costum asortat, de aceeași culoare.

Printre cei care au felicitat-o pe AVA, în cea mai importantă zi a ei, s-a numărat și colegii de breaslă, Smiley, Giulia, Gina Pistol și mulți alții.

„Cununia pentru mine a însemnat, în primul rând, unirea a două suflete pereche, ce au devenit o familie și pe cale oficială. În al doilea rând, a fost un moment tare emoționant, frumos, unic, magic aș putea spune. Am avut alături cei mai apropiați oameni din viața noastră, familia și prietenii. A fost cel mai tare party ever!”, a declarat AVA.

Petrecerea a avut loc într-o vilă exclusivistă cu piscină, acolo unde AVA a petrecut până în zori, alături de familie, prieteni și cei dragi.

S-a dansat, s-a cântat, s-a mâncat pe săturate de la cele mai sofisticate mâncăruri, cum ar fi platourile exotice cu pește, până la cele clasice, frigărui de pui, salate orientale și cei mai buni burgeri din oraș, asigurați de cei de la Boss Mini Burgers.

De asemenea, nu au lipsit nici eclerele și gogoșile franțuzești, pregătite în cele mai mici detalii de Vanilissimo.

AVA este în culmea fericirii, iar mâine va sărbători ziua de nume prin lansarea noului single „Lanțuri grele”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata