Aurelian Temișan, reacție la vestea despărțirii oficiale a Andreei Bălan de George Burcea: „Nu călca pe iubirea altora”

Întreaga lume a fost uimită de vestea că Andreea Bălan și George Burcea se despart în condiții neprietenoase, mai ales că cei doi în urmă cu doar o săptămână se aflau în vacanță într-o locație exotică. Chiar de acolo ar fi început toate problemele, apropiații celor doi spunând că George ar fi devenit un alt om în ultima perioadă.

Andreea Bălan a confirmat zvonul despărțirii printr-un răspuns la un comentariu pe Instagram, al unei fane: „Nu mai suntem împreună”, a declarat vedeta. George Burcea ar fi părăsit casa în care locuiau împreună și, conform surselor din apropierea fostului cuplu, Andreea Bălan habar nu avea de viciile soțului său.

Aurelian Temișan, nașul cuplului, a postat pe internet o fotografie de la nunta Andreei cu George, lângă un mesaj care lasă de interpretat.

„Nu suntem perfecţi. Dar în toată imperfecţiunea noastră avem atât de multe de dăruit. /Naşte frumosul în jur şi privete-ţi în ochi fericirea creată./ Nu călca pe iubirea altora pentru binele tău./ Idei…trăiri…viaţă…sentimente…”,a scris Aurelian Temişan pe internet.

Tatăl lui George Burcea, declarații inedite despre fiul său

În urmă cu puțin timp, Nelu Burcea a dat un interviu în care o susține pe nora sa, Andreea Bălan.

“Ce bărbat este acela care îşi părăseşte familia? Îşi lasă soţia şi copii? El vorbeste despre moralitate? Minciunile exagerate ale acestui actor visător nu vor duce la nimic bun. Sunt pregătit să spun tot. (…) Ce să zic, aveam bănuielile mele că face asta (n.r: că se droghează). Îmi pare tare rău că a ajuns să facă asta, are şi el familie, copilaşi. Munceşte mult şi asta face George cu banii câştigaţi? Nu vreau să zic mai multe, este un subiect tare sensibil. Îmi pare rău pentru el”, a declarat tatăl actorului pentru Impact.ro.

Sursa: clickpentrufemei.ro

Sursa foto: click.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata