Aurelian Temisan, Monica Davidescu si Oliver Popa intr-un nou proiect muzical

Noi surprize la sfarsit de an. Iata ca inainte de sarbatorile de iarna avem noi surprize muzicale online. Dupa festivalul online din primavara iata ca organizatorii au pus la punct inca unul. De data aceasta se numeste Festivalul National „Portativul cu mini vedete” si va avea loc pe 18-20 decembrie Live via Zoom. Acesta va fi organizat de Asociatia Belle Arti in parteneriat cu VP Art Music Show. Acest concurs se desfasoara in doua etape: Faza de inscrieri direct in concurs si faza finala – concursul de interpretare live via zoom sau prin filmuletele trimise de concurentii (Home made, din concerte, festivaluri sau alte concursuri).

aurelian temisan
aurelian temisan

Juriul este format din tenorul Oliver Popa, un vechi prieten Belle Arti, direct din Londra. Actorul, solistul si vedeta de televiziune Aurelian Temisan, prezent in ultimii ani, in toate evenimentele produse de Belle Arti si Vp Art Music Show, Coordonator artistic al taberelor Belle Arti avand in portofoliu, alaturi de mini vedetele de la Belle Arti Kids doua videoclipuri din repertoriul sau, „Of, ce doare”, „Canta toata mahalaua”.

oliver-popa
oliver-popa

Maestrul Marcel Iorga, compozitor, un fin cunoscator al muzicii dedicate celor mici. Evenimentul va fi prezentat de fermecatoarea Monica Davidescu – actrita a Teatrului National din Bucuresti, si ea alaturi de Belle Arti in Taberele de Teatru, muzica si dezvoltare personala.

monica davidescu
monica davidescu

Marile trofee ale festivalului: doua televizoare Samsung de ultima generatie, pentru marele castigator al evenimentului (media cea mai mare din concurs) si pentru Scoala de cato care inscrie in concurs minim 10 intrari. Fiecare castigator de sectiune primeste cate un stick usb cu 100 de negative originale. Editura litera este si ea prezenta ca si partener oficial si va oferi cate un pachet de carti la fiecare sectiune. Producatorii evenimentului sunt Nicoleta Gherghina si Vali Pascalnii.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata