Aurelian Temișan a făcut primele declarații după ce a auzit de divorțul Andreei Bălan și a lui George Burcea

În ultimul timp se pare că relația dintre Andreea Bălan și George Burcea nu ar mai merge tocmai de minune, iar Aurelian Temișan, nașul celor două vedete a făcut public un mesaj destinat indirect celor doi.

Așadar, într-o postare pe care a publicat-o pe contul său de socializare, Aurelian Temișan a discutat despre problemele care apar într-o relație.

„Când clădeşti o relaţie şi nu neapărat având toate „condiţiile” exterioare de partea ta, e imperios necesar că, în momente mai tensionate (inevitabil să nu existe şi aşa ceva), să îţi păstrezi calmul şi să îţi aduci aminte câte piedici ai întâlnit până să ajungi aici. A jigni, a ţipa sau a lua decizii la nervi, e facil, dar poate fi dăunător, ba chiar poate pune capăt relaţiei. Staţi liniştiţi, la noi totul e ok. ?? Uitându-mă în jur constat că e atât de preţios să îţi creezi liniştea în jur… încât restul devine planul doi.”, a postat Aurelian Temişan pe contul de Instagram, alături de o fotografie în care apare alături de soţia lui, Monica Davidescu.

Soțul Andreei Bălan a dat primele declarații după ce s-a zvonit că el și renumita cântăreață s-ar fi despărțit. În plus, actorul a fost șocat să afle despre citatul postat de soția lui pe contul de socializare, care a pornit reacții diverse în mediul virtual.

‘Suntem şi acum împreună! De acasă vin. Am fost în vacanţă, apoi am filmat, avut repetiţii, am scris, am avut filmări… să mai fac şi vlog? Nu mai pot! Ne-am implicat, mai facem vloguri de gătit când vom mai avea posibilitatea. Dacă sunt pe set, ce să mai facem?! Fiecare îşi face treburile. (…) Ceea ce se întâmplă între noi rămâne în casă’, a dezvăluit George Burcea.

Mai apoi, surse din apropierea celor doi ar fi afirmat că s-a luat în calcul problema separării, însă momentan nu au fost depuse actele de divorț.

‘Încă nu au fost depuse niciun fel de acte, dar s-a discutat de separare, de despărțire. Andreea, așa cum știe toată lumea, vrea ca lucrurile să meargă într-un anumit sens, iar George probabil nu se poate adapta la cele impuse de ea. Andreea se chinuiește din greu să nu se ajungă într-o asemenea situație, dar, din păcate, George e de nerecunoscut ‘, au afirmat surse apropiate cuplului pentru Wowbiz.

 

Sursa: clickpentrufemei.ro

Sursa foto: revistatango.ro, viva.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata