Aura B. : „Clipul piesei Quedate Aqui a fost filmat în Londra, un oras pe care l iubesc”

Fermecatoarea solista Aura B a revenit in atentia fanilor sai cu o noua piesa insotita de un videoclip filmat tocmai la Londra. Solista ne-a oferit mai multe detalii interesante despre noua piesa, videoclip dar si cariera sa. Mai multe cititi in interviul pe care ni l-a acordat in exclusivtate.

Bravonet: Buna, Aura B., ai revenit cu o piesa noua si ai filmat un videoclip. Spune-ne cine esti, de unde numele de scena?

Aura B.: Bine v’am gasit. Ma bucur foarte mult ca ma aflu aici impreuna cu voi. Pentru cei care inca nu ma cunosc, numele meu este Aurora Broscareanu, dar familia si prietenii ma strigau mereu Aura, de aceea numele meu de scena a ramas Aura B asa cum ma puteti gasi pe youtube.

Pentru inceput, te rugam sa ne spui cine esti in realitate?
Cine este Aura? Aura e o fata nascuta intr-un oras de granita din Romania, mai exact din Dr Tr Severin, unde a terminat si un liceu de muzica, clasa de pian si mai apoi canto clasic. Am iubit muzica mai mult decat va puteti imagina si am urmat aceasta cale pana am ajuns in Regatul Unit al Marii Britanii.

aura b.
aura b.

Ai lansat un nou videoclip, o noua piesa. Care este povestea ei?
Noua mea melodie se numește “ Quedate Aqui “, este scrisă în totalitate de mine, inspirată din viața mea personală, emoții pe care le-am pus în această melodie în urmă unor evenimente triste pe care le-am avut. Cel mai bine mă pot exprimă prin muzică, de aceea am ales acest titlu.

De unde te-ai inspirat?
Piesa am scris-o într-o zi când mă simțeam atât de singură și nu aveam cui să-i spun ce am pe suflet, așa că inspirația mi-a venit pe loc. Melodia are un mesaj pentru o persoană dragă din viața mea și sper din tot sufletul să fie pe placul publicului care iubește acest gen muzical și nu numai. “Quedate Aqui “ este o piesă de suflet, o piesă care are un loc special în inima mea. Are o mare valoare sentimentală pentru mine și sper să va atingă și vouă inima și sufletul.

aura b a filmat noaptea in londra
aura b a filmat noaptea in londra

Dar despre videoclip ce ne spui?
Clipul piesei Quedate Aqui a fost filmat în Londra (iubesc orașul acesta), filmările au durat 3 zile, puteam să fac chiar și un film numai din peripețiile avute în timpul filmărilor. În timp ce filmam în studio unul dintre cadre, unde era nevoie de mult fum, cum aici sunt alarme peste tot și sunt ale naiba de sensibile, a început să sune, nu o alarmă, ci mai multe, în urmă cărora m-am trezit la ușă cu poliția, pompierii. A trebuie să le explic ce se întâmplă, parcă ar mai fi vrut să stea să asiste la filmări dar din păcate nu se putea. Altă întâmplare amuzantă, acum când vă povestesc este amuzanta, dar atunci ne’am speriat cu toții, a fost cea cu lumânările. A trebuit să le lăsăm să ardă pentru a avea acel cadru minunat doar că nu ardeau doar ele, ci și vestimentația și multe alte accesorii de care aveam nevoie ceea ce însemna să anulăm tot. Norocul nostru a fost ca regizorul s-a dus să verifice cât mai durează până putem filma cadrul și a sesizat ce minune se putea întâmplă. Ne-am speriat grav cu toții dar am putut termină ziua de filmare, nu ziua , ci seara de filmare cu bine, nu fără o mică ceartă din partea unor vecini care voiau să doarmă și nu puteau de luminile puternice din studio care băteau fix în geamul lor

Pe unde ai mai fost plecata?
Am fost o buna perioada de timp plecata din tara, avand diferite contracte internationale. Cel mai indepartat loc in care am fost este Hong Kong unde mi-as fi dorit sa raman, chiar imi doream sa pierd avionul la intoarcere (rade) …eu fiind inca prin bazarul lor…, un alt loc indepartat unde am fost este in Singapore, mi-a placut si acest loc insa eram prea multe restrictii/ reguli, asta nu mi-a placut.

Aura B - Quedate aqui
Aura B – Quedate aqui

Ai participat la mai multe emisiuni?
Emisiuni tv, da, am participat la multe si in tara si international. Ma bucur ca pe langa talentul muzical pe care il am, mai am unul de care nu stiam ca il am: invat repede o limba straina.In Turcia cand am fost, am fost nevoita sa invat turca din motivul ca nu ma puteam intelege cu formatia si m-a ajutat enorm.In China din pacate nu am stat mult si nu am avut timp sa invat chineza (rade).

Ce planuri ai pentru urmatoarea perioada?
Pe viitor am in lucru mai multe proiecte, care sunt tot in acest stil muzical reggaeton pe care l-am abordat de 1 an si jumatate.Imi doresc sa fiu cat mai aproape de sufletul oamenilor dar cel mai mult vreau sa mentionez faptul ca toate piesele sunt povesti din viata mea.

aura b
aura b

Ai cunoscut multi artisti de afara?
Am cunoscut multi artisti internationali dea lungul anilor, pe Jay Sean la un post de radio din UK, pe Michael Bolton in Bucuresti la un concert, pe castigatoarea X Factorului din UK la un eveniment privat unde am cantat si multi altii dar pot sa spun ca toti sunt oameni minunati si simpli.
Trebuie să vă mai spunem că de regie s-a ocupat Lotfi Kaz de la Lotfi Kaz Film iar de machiajul Aurei a avut mare grijă Suzanne Decaux (Suzy Decaux) Suzy Beauty instagram.com/suzy.assia

Instagramul solistei este: www.instagram.com/aurabofficial
Iar pagina de facebook – https://www.facebook.com/aurabofficialpage
Mai multe detalii pe http://www.aurab.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata