ATB face echipă cu Au/Ra și York pentru “Highs And Lows”

ATB face echipă cu Au/Ra și York pentru “Highs And Lows”. Piesa vede melodiile lui ATB la fel de puternice ca pană acum, integrând punctele forte ale talentatului compozitor Au/Ra și apreciatului producător de dance, York, într-un imn house progresiv. Piesa este un emotionant al hedonismului, combinând piane eterice, bas melodic și vocea elegantă a lui Au/Ra.
De mai bine de 20 de ani, ATB a fost în fruntea topurilor internaționale de DJ (ajuns pe locul 42 în lista DJ Mag din 2022), iar melodiile sale au fost cântate de miliarde de ori pe tot globul. Încă la fel de inovator ca întotdeauna, artistul nominalizat la BRIT Awards este considerat un pionier și de acum o legendă a scenei internaționale de muzică electronică.
Cu peste un miliard de stream-uri în numele ei, cântăreața-compozitoare, Au/Ra s-a impus deja ca o voce puternică în lumea pop. Aceasta s-a născut in Ibiza și a crescut în Antigua, talentele versatile ale lui Au/Ra continuă sa devină mai puternice și mai expresive cu fiecare lansare.
Stream / Download: https://umusic.lnk.to/HighsAndLowsPR
Torsten Stenzel este unul dintre cei mai de succes producători de dance ai anilor ’90 și 2000. York, duo-ul pe care l-a format cu fratele său Jörg, a devenit obișnuit cu UK Singles Chart, cu hituri printre care „On The Beach” și „The Awakening”. Duo-ul este și astăzi renumit pentru peisajele sonore de vis și texturile delicate de dance.
„High And Lows” este o întâlnire a trei talente inter-generaționale, care are ca rezultat o bijuterie progresivă, care oferă un gust interesant al următorului proiect major al ATB.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata