Astrid S si Dagny fac echipa pentru piesa “Pretty”

Astrid S si Dagny fac echipa pentru piesa “Pretty”. Cele doua artiste au aproape 4 miliarde de stream-uri. Single-ul “Pretty” va face parte din coloana sonora a filmului “The Hating Game”, lansat pe 10 decembrie 2021.
Astrid S este cea mai ascultata artista din Norvegia, avand peste 500.000 de urmaritori pe Instagram, 900.000 pe YouTube si 180.000 pe TikTok. Aceasta a castigat premii la Grammy-ul norvegian, MTV, NRJ. Ea a debutat in lumea filmului in noimebrie, avand rolul principal in reinterpretarea norvegiana a “Three Wishes for Cinderella”. Filmul a fost cel mai bine vandut si vizionat din istoria cinematografiei norvegiene. Astrid a colaborat cu Shawn Mendez, NOTD, JP Cooper, HRVY, Brett Young & Felix Sandman.
Stream: https://umusic.lnk.to/PrettyPR
Dagny a primit laude de la Billboard, VEVO, NME, The Guardian, Nylon, datorita personalitatii captivante, dar si a modului de compunere a pieselor. Aceasta a sustinut mai multe spectacole cu casa inchisa, atat local, cat si international, participand la 35 de festivaluri internationale. Piesa “Somebody” a ajuns pe primul in top-ul radiourilor norvegiene, dar si in top 5 pe Spotify. Dagny a castigat premiul pentru melodia anului oferit de “P3 Gull”. Artista a colaborat cu Seeb, Steve Aoki, NOTD, Wombats si altii.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata