Asteptarea fanilor trupei Compact a luat sfarsit! Cand va avea loc concertul lor si unde

“Fata din vis” este fara doar si poate hit-ul unor generatii intregi de iubitori de muzica. La 40 de ani dupa ce Paul Ciuci, solistul, chitaristul si compozitorul trupei COMPACT, a oferit aceasta piesa publicului si, prin ea directia stilistica a trupei, fanii formatiei sunt asteptati pentru a o canta impreuna. Pe 18 iulie 2021, la Arenele Romane din Bucuresti, trupa COMPACT este protagonista noului eveniment anuntat de Kompas Events –  “Cantec pentru prieteni”. Concertul va reprezenta o trecere in revista a succeselor cu care trupa ne-a obisnuit, prilej de a ne aduce aminte de vacantele de la Costinesti, de mesajele pozitive transmise  (atat de necesare in vremurile pe care le traversam) si, desigur, de timbrul vocal inconfundabil al celui ce se confunda cu istoria COMPACT.

afis concert compact
afis concert compact

Ca opening act, pentru a crea o atmosfera care sa induca atat de dorita punte intre generatii, organizatorul evenimentului a invitat un artist care impartaseste registrul muzical si aceleasi mesaje –  trupa oradeana Mustang. Oradenii vor deschide evenimentul printr-un concert realizat dintr-o selectie a celor mai apreciate piese de pe albumul pe care l-au lansat intr-un an pandemic (“Generatii”).

https://www.youtube.com/watch?v=FIyW2Yj2VyE

Biletele au pret unic (85 lei), numarul lor este limitat pentru a  se respecta reglementarile în vigoare si, in situatia (nedorita de nimeni) a anularii evenimentului din ratiuni sanitare, rambursabile.

Ele sunt disponibile în rețeaua IaBilet atat în format electronic (pe www.iabilet.ro)_, cat si in magazinele partenere (Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX) sau pe terminalele Self Pay.

Online se poate plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo si pe factura la Vodafone sau Orange. De asemenea, biletele se pot achizitiona ramburs prin Fan Courier oriunde în țara.

Despre multasteptata intalnire, PAUL CIUCI a declarat: “Emotie si profesionalism” este deviza cu care urcăm pe scenă de fiecare data eu si colegii mei din COMPACT. Vestea cea buna este ca ne vom intalni cu voi in concert in 18 iulie in București la Arenele Romane, in cadrul evenimentului “COMPACT – Cantec Pentru Prieteni ”

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata