Astea sunt cele 3 reguli de aur pentru o viață fericită

Există vreo rețetă pentru o viață fericită? Noi credem că am descoperit ceva de genul ăsta. Aceste 3 reguli de aur ar trebui să te ajute enorm:

 

1. Nu face promisiuni când ești fericit/ă

Euforia îți dă impresia că poți face absolut orice, că nu există limite, iar atunci ești tentat/ă să promiți marea cu sarea. Când ieși din starea asta, îți dai seama că promisiunea e exagerată și nerealistă, că nu ai cum s-o îndeplinești.

Ca să nu dezamăgești pe nimeni, regula e următoarea: oricât de fericit/ă ai fi, încearcă să fii rezervat/ă în privința promisiunilor!

2. Nu lua decizii când ești nervos/oasă

Reacțiile la cald sunt cele mai rele. Nu gândești lucid și ești în stare să zici orice numai ca să scapi. S-ar putea să regreți asta ulterior.

Cel mai bine e să aștepți un pic să-ți treacă nervii și abia atunci să iei o hotărâre. La rece!

3. Nu te duce la supermarket când ți-e foame

Din cauză că ai stomacul gol, salivezi la orice vezi pe raft. Și începi să-ți umpli coșul de cumpărături, imaginându-ți cum ajungi acasă și devorezi totul. Când ajungi acasă, mănânci un senviș-două și îți trece foamea. Dar rămâi cu pungi întregi de mâncare pe care nu o vrei. Și cu buzunarul gol.

Așa că, înainte să mergi la supermarket, ia o gustare. Sau bea niște apă. Ceva, orice, numai să nu faci cumpărăturile pe stomacul gol!

 

Încearcă să urmezi aceste reguli de aur și spune-ne apoi dacă te-au ajutat!

 

Foto: plus.google.com

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata