Astazi, de la 20.00, Fachirul din Periș și Țăcăneală revin în semifinala iUmor

În această seară, de la 20.00, la Antena 1, are loc semifinala sezonului 12 iUmor. Delia, Monica Bîrlădeanu, Mihai Bendeac și Cheloo vor decide cine merită ultimul loc din finala de pe 22 mai. Fachirul șin Periș și Țăcăneală vor încerca să convingă jurații că au un număr demn de finala sezonului.

Fachirul din Periș și Țăcăneală revin pe scena iUmor în semifinala din această seară, de la 20:00, la Antena 1. După ce au uimit jurații și publicul în audiții cu un număr pe care Cheloo l-a numit „genial”, concurenții au revenit la iUmor pentru a prezenta și alte trucuri spectaculoase. „Eu și Țăcăneală facem numere periculoase încă din copilărie așa încât acum ni se par normale. Numărul pe care l-am avut în audiții a fost un fel de antrenament față de ceea ce vom face în semifinală”, a spus Fachirul din Periș. „Fachirul și Țăcăneală au fost fabuloși în audiții”, au declarat Șerban Copoț și Dan Badea în așteptarea numărului din semifinală. Cu toate că în primă instanță Cheloo a avut unele rețineri referitoare la concurenți, aceasta a dezvăluit: „În primă instanță am fost circumspect în ceea ce-l privește pe Fachir, dar concurentul a evoluat, și-a creat o bandă care pe mine personal mă înveselește”. Numărul cu care Fachirul din Periș și Țăcăneală vor încerca să-și obțină locul în finala de duminica viitoare va fi de dificultate înaltă. Monica Bîrlădeanu, cea de-a patra jurată a semifinalei de astăzi, nu auzise în prealabit despre concurentul care a uimit țara cu numerele sale, dar momentul din această seară a determinat-o să spună: „Mi se pare absolut minunat că cineva poate veni cu astfel de abilități”.

Fachirul din Periș și Țăcăneală, Magicianul Verdini, Alin Burlacu, Cristi Toma și Andrei Vasilescu, Mihai Radu, Luca Lombardo, Roxana Condurache, dar și Abel Megyes sunt cei opt concurenți ai semifinalei din această seară. Telespectatorii pot afla care este numărul care i-a convins pe jurați că este demn de finala sezonului 12, în această seară, de la 20.00, la Antena 1.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata