Ashley Benson se deschide despre motivul pentru care își păstrează relațiile private: „Este mai sacru așa”

Ashley Benson nu dorește ca publicul să știe prea multe despre viața ei intimă. Vedeta din Pretty Little Liars, de 31 de ani, și-a păstrat întotdeauna viața personală destul de privată. Cu toate acestea, s-a simțit obligată să păstreze detaliile despre viața ei de dragoste după ce a fost supusă controlului atunci când a început să se întâlnească cu actrița Cara Delevingne în 2018, a spus ea într-un interviu acordat marți la Cosmopolitan UK.

„Cea mai enervantă parte este să fii nevoit să stai liniștit și să fii liniștit în timp ce toată lumea vorbește despre tine și trebuie să te descurci”, a spus ea.

„Oamenii pot spune orice vor despre mine, dar dacă nu mă cunoști, nu prea știi deloc nimic”. Îi este greu să se ocupe de „opiniile oamenilor” despre relațiile sale, a adăugat ea.

„Dacă bârfele ies și poveștile sunt complet false, ce poți face?” ea a spus. „Nu am de gând să stau acolo și să spun:

„Nu este adevărat, asta se întâmplă cu adevărat ”. ”

Primăvara trecută au început să circule zvonuri conform cărora Benson se întâlnea cu rapperul G-Eazy când au fost văzuți sărutându-se, la câteva săptămâni după știrea despre despărțirea lui Benson de actrița Delevingne, cu care se întâlnise cu doi ani înainte.

De-a lungul verii anului 2020, Benson și G-Eazy au fost văzuți la mai multe întâlniri în Los Angeles. În iunie, au participat împreună la nunta surorii ei Shaylene.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata