Artistul de muzica populară Cristian Harhătă are un frate mai mic decât el cu 31 de ani!

Interpretul de muzică populară Cristian Harhătă și concurent la ”Batem palma”, are un mare secret pe care ni l-a povestit în exclusivitate.

Bravonet: Bine ai venit la interviul nostru,Cristian. Suntem încântați să discutăm despre cariera ta artistică și despre aspectele mai puțin cunoscute ale vieții tale. Să începem cu familia. Am auzit că aveți o dinamică complexă în ceea ce privește frații. Ne puteți spune mai multe despre aceasta?
Cristian Harhătă: Bine v-am gasit și multumesc pentru invitația de-a acorda acest interviu. Da așa este am o familie extinsă. Pe lângă sora mea, Maria, am și trei frați vitregi din partea tatălui meu. Eu și Maria îi iubim foarte mult. Dintre aceștia, cel mai mic frate are doar un an și jumătate. Cu toate acestea, din păcate, nu am avut ocazii să îl cunosc personal, deoarece tatăl meu locuiește în Germania cu familia lui și ne vedem foarte rar.
Înțeleg. Cum vă descurcați cu această distanță și cum vă înțelegeți în ciuda acestor obstacole?
Cristian Harhătă: Cu siguranță nu ne este ușor, dar atunci când ne vedem există acea legătură între frați, căci este o vorbă: „Sângele apă nu se face!”
V-ar placea să îl cunoașteți pe fratele mai mic? Aveți planuri de-a vă întâlni în curând?
Cristian Harhătă: Desigur, mi-ar plăcea să îl cunosc pe fratele meu mai mic la fel de mult cum îmi doresc să îi văd și pe ceilalți frați. Există posibilitatea ca el să vină în țară anul acesta, iar aceasta ar fi o oportunitate minunată pentru a ne întâlni și a ne cunoaște. Sper că vom avea această ocazie și că legăturile noastre se vor consolida pe viitor.
Ați menționat că există o diferență de vârstă semnificativă între dvs. și frații tăi, mai precis cam despre ce diferențăeste vorba?
Cristian Harhătă: Bineînțeles! Între mine și cel mai mic frate este o diferență de aproximativ 31 de ani. Pot spune cu încredere că sunt cel mai în vârstă dintre toți frații mei și încerc să îi fiu un exemplu și o sursă de inspirație pentru toți frații mei, indiferent de distanța dintre noi.
Și între tine și sora ta, Maria, care este diferența de vârstă?
Cristian Harhătă: Între mine și Maria există o diferență de 9 ani. În copilărie, am visat mereu la o soră și părinții mei mi-au îndeplinit acest vis. Legătura noastră este puternică și suntem aproape unul de celălalt fizic și spiritual.
Există uneori conflicte legate de moștenire și bani în familii. Crezi că aceste aspecte materiale pot afecta relația ta cu frații tăi pe termen lung?
Cristian Harhătă: Sincer, nu cred asta. Consider că aceste aspecte materiale sunt trecătoare și puerile în comparație cu legătura noastră de frăție. Noi prețuim și ne susținem reciproc și cred că aceasta este cea mai importantă valoare. Sper așa să ne ajute Dumnezeu cum am spus; să depășim provocările vieții și să menținem această uniune familială puternică.
Iti multumim Cristian, pentru că ne-ai oferit un insight în lumea ta personală și familială. Iți dorim mult succes în continuare cu cariera artistică și în relațiile tale cu frații mai mici.
Cristian Harhătă: Mulțumesc mult pentru această oportunitate. A fost o plăcere să vorbesc despre viața mea și familia mea.

 

@CristianDinIasi❌️🍷asa bunicu’ meu spunea❎️cristian harhata 📽videoclip oficial – YouTube

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata