Ariana Grande și logodnicul ei Dalton Gomez se bucură de o întâlnire de noapte în L.A.

Ariana Grande și logodnicul ei Dalton Gomez au făcut o ieșire publică rară în acest weekend. Cuplul, care s-a logodit în decembrie, a avut o întâlnire de cină la restaurantul FIA din Santa Monica, California, sâmbătă.

Grande, în vârstă de 27 de ani, și Gomez, în vârstă de 25 de ani, s-au îmbrăcat pentru această ocazie. Cântăreața melodiei Positions a purtat o jachetă maro supradimensionată, iar agentul imobiliar a purtat un pulover violet. Perechea purta măști de culoare albă asortate în timp ce ieșeau din restaurant.

Grand și Gomez ies rar, preferând să-și păstreze relația în afara reflectoarelor.

„Îi place să păstreze relația privată cu Ari”, a declarat o sursă anterior pentru PEOPLE. Starul pop și acum logodnicul ei au început să se întâlnească în ianuarie și au început să pună carantina în New York în martie, pe fondul pandemiei COVID-19 în curs.

Gomez s-a întors în cele din urmă la Los Angeles pentru locul său de muncă și Grande a făcut un salt mare alăturându-se lui pe coasta de vest.

„Devenea dificil pentru ei să se vadă, așa că a decis să-și asume șansa”, a spus sursa. „A cumpărat o casă pe Hollywood Hills în iunie și nu s-a uitat niciodată înapoi. Sunt incredibil de fericiți”.

Agentul imobiliar a inspirat al șaselea album de studio Positions al lui Grande. Proiectul romantic a devenit cel de-al cincilea al șaselea album al său în topul Billboard 200. La câteva luni de la lansarea albumului, câștigătoarea premiilor Grammy a postat fotografii în care își anunța logodna. „Forever n then some”, a descris Grande dezvăluirea cea mare.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata