Antonio Pican, anul schimbarilor – concerte la evenimente speciale – il vedeti la We love Music festival

Dupa ce s-a despartit de Bibi se pare ca Antonio Pican a devenit si mai vizibil si cautat. Antonio Pican are concerte si a inceput sa colaboreze cu Golden Boy Society. Mai mult, a inceput sa mearga la sala si a pus muschi pe el. Face in continuare volg, are concerte si lucreaza mult in studioul de inregistrari. De curand a lansat videoclipul piesei „Fata Blonda” si se pregateste sa participe la We love Music festival din Ramnicu Valcea pe 19 august cind va urca pe aceasi scena cu Ronan Keating, Lou Bega, Anda Adam, Speak , N&D si multi altii. Iar in septembrie este invitat special la concertul Andrei Gogan de la Arenele Romane.
Antonio Pican este unul dintre cei mai fresh și populari soliști și vloggeri ai momentului. A colaborat de a lungul timpului cu nume precum Liviu Teodorescu pentru „Mă ia cu inima” și BIBI pentru „Toate fostele”, piese de succes ce împreună au adunat peste 9 milioane de vizualizări pe YouTube. Piesa sa de debut “Amsterdam” are peste sapte milioane de vizualizări. De curand a lansat videoc;ipul piesei „Fata Blonda”

Primele trei filme din seria „Matrix” vor fi difuzate de Warner TV în luna decembrie, în așteptarea celui de-al patrulea lungmetraj, „Renașterea/ Resurrections”, care va fi lansat în preajma Crăciunului.  Producțiile americane „Matrix/ The Matrix” (1999), „Matrix - Reîncărcat/ The Matrix Reloaded” (2003) și „Matrix - Revoluții/ The Matrix Revolutions” (2003) vor fi difuzate sâmbăta seara, începând cu 4 decembrie.  Scrise și regizate de Lana și Lilly Wachowski și produse de Joel Silver, primele trei filme ale francizei au generat încasări de peste 1,635 de miliarde de dolari la nivel global. Al patrulea va fi lansat de Warner Bros. pe 22 decembrie 2021.  Filmele descriu un viitor în care Pământul este dominat de o rasă de roboți ce au conștiință proprie generată de inteligența artificială creată în secolul 21.  Personajele principale sunt interpretate de Keanu Reeves (Neo), Laurence Fishburne (Morpheus) și Carrie-Anne Moss (Trinity).  Personajele și cadrul în care are loc acțiunea filmelor au fost explorate și
Antonio Pican

A inceput sa cânte de la vârsta de 7 ani, in prezent fiind unul dintre cei mai fresh și populari soliști, vloggeri și compozitori ai momentului. A colaborat de a lungul timpului cu nume precum BIBI pentru „Toate fostele” și Liviu Teodorescu pentru „Mă ia cu inima”. În vârstă de 18 ani, Antonio Pican s-a făcut remarcat prima dată în 2014 pe scena Next Star unde a cucerit publicul și a ajuns până în finala de popularitate, iar trei ani mai tărziu a urcat pe scena X Factor.
Piesa „Joker” este compusă in totalitate de către artist, orchestrația este realizată de Edward Sanda, iar videoclipul regizat de Alex Ceausu.
In anul 2021 artistul lanseaza piese, precum „Macarena si „Mitraliera”. Single-ul “Macarena” a ocupat primul loc in trending pe Youtube timp de mai multe saptamani, si a reusit sa stranga in 48 h peste 1, 3 milioane de vizualizari.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata