ANTONIA, confesiune despre viață, muzică și apartenența la România

Antonia a avut un moment de vulnerabilitate și confesiune și s-a adresat deschis fanilor pe Instagram despre lucrurile care o fac fericită, dar și despre clipele în care nu a simțit că aparține niciunei lumi, nici celei din România, nici celei din Statele Unite ale Americii, unde a locuit aproape 12 ani.

Artista a spus fanilor că adesea este criticată pentru faptul că se adresează în limba engleză pe Instagram și că este greșit, pentru că este româncă. Însă Antonia recunoaște cu modestie că deși nu este cel mai mare artist internațional, are destul de mulți followers din alte țări din lume și că dorește să li se adreseze și lor, dar și prietenilor ei din Las Vegas și Utah cu care ține legătura.

Antonia admite că s-a simțit o străină în State, dar și în România atunci când a revenit, pentru că îi era greu să se exprime în limba română, deși înțelegea ce i se spune.

”Am multe de spus și mi-aș dori să mă exprim mai des, dar e evident că în engleză îmi este cel mai ușor. În limba română însă mă blochez, de aceea nu vreau să merg la TV, în podcasturi, simt că nu mă voi exprima corect, mă ia anxietatea, devin timidă. Această reacție vine din traume, din tot ce mi s-a spus până acum ”ești proastă, nu știi sa vorbești. De multe ori îmi spun, cine vrea să mă înțeleagă, o va face, cine vrea doar să haterească, tot o va face”, a spus Antonia.

În ceea ce privește muzica, Antonia se bucură de toată susținerea fanilor, dar simte că uneori nu își găsește locul, este o luptă continuă de a-și găsi direcția muzicală potrivită și a-și consolida poziția în industria muzicală din România, dar și a-și face un loc în industria muzicală internațională.

Începutul lui 2023 aduce primul single al anului pentru Antonia și prima ei colaborare cu florianrus pentru ”Dududum”.

Cu un sound catchy și versuri care prezintă o poveste de dragoste intensă, piesa a fost compusă de EMAA, Bastien, Florian Rus, muzică de EMAA, Bastien, Quick, Florian Rus, iar producția Quick.

2023 va aduce prezența Antoniei în cinematografe în filmul ”Haita de acțiune”, o comedie scrisă și regizată de Vali Dobrogeanu, în care artista va juca rol de polițistă alături de Matei Dima (BRomania), Alex Bogdan, Anca Dinicu, Vlad Brumaru, Anca Dumitra, Iancu Sterp, Elena Chiriac și Alex Delea.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata