Anna Lesko, profund afectată de pandemia de Covid-19: „Nu vă mai jucaţi cu vieţile voastre şi ale altora. Staţi în casă şi fiţi disciplinaţi!”

Anna Lesko s-a izolat deja de câteva zile la domiciliu din cauza coronavirusului, iar acest lucru a făcut-o să se îngrijoreze foarte tare, deoarece boala face ravagii în toată Europa, iar Italia și Spania deja au înregistrat mii de morți.

Anna Lesko se numără printre românii care s-au decis să respecte măsurile impuse de către autorități și să stea acasă. A lipsit totuși de pe rețelele de socializare, iar acest lucru i-a făcut pe fani să se îngrijoreze.

”Dragii mei, nu am păţit fizic nimic, sunt întreagă, în schimb emoţional sunt pierdută. (…)Da, sunt profund îngrijorată şi marcată de ce se întâmplă pe plan global şi în ţara noastră. Nu ascund că am în cap scenarii sumbre şi lugubre. Nu îmi vine, sincer vă spun, sa pun o bluză pe mine şi un pantalon, să zâmbesc şi să îmi fac o poză să o postez şi să spun ceva, orice acolo în comment. Nu pot să mă prefac să vorbesc despre lucruri atât de lipsite de importanţă şi efemere ca altă dată: haine, obiecte, maşini, mâncare, rujuri, unghii, creme, relaţie despre EL şi Ea etc, un gând am în cap: cât de firavi, sensibili şi egali suntem în faţa unei Boli!”, a mărturisit Anna Lesko.

În plus, cântăreața a povestit că trece printr-o perioadă destul de grea, iar veștile în ceea ce privește virusul ucigaș, o neliniștesc foarte tare.

„De o săptămână m-am izolat! Citesc o carte, dar recunosc nu sunt eu, nu asimilez nimic. Mă uit la un film, văd prin el. Gătesc, nu simt gustul…Mă uit la montaje din viaţa personală cu ai mei părinţi, Adam, persoane dragi mie şi mă apucă plânsul cât de liberi şi fericiţi eram. Cum suntem noi oamenii, acum că ştiu că nu pot ajunge la ei, la părinţii mei, surorile mele, prietenii mei (sunt câţiva doar), îi iubesc mai mult şi tânjesc nespus după ei…Deschid televizorul şi văd câţi oameni sunt smulşi din braţele celor dragi de un virus necruţător…Mă uit ore în şir la o pânză goala, vreau să îmi exprim atâtea sentimente în culori dar încă NU POT! Colcăie în mine, sunt ca o furtună încărcată cu diverse mase, vânt, apă, flori şi noroi…Aştept să mă liniştesc. Ştiţi deja cu toţii ce conduită trebuie să adoptaţi impusă la nivel global! Nu vă mai jucaţi cu vieţile voastre şi ale altora. Staţi în casă şi fiţi disciplinaţi. Îmi cer scuze dacă v-am întristat, dar asta simt acum”, a dezvăluit artista.

Sursa: clickpentrufemei.ro

Sursa foto: playtech.ro, antenastars.ro

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata