Angela Rusu a lansat o piesă dedicată tatălui ei la care a filmat si videoclip

Artista a filmat videoclipul piesei „Tată, bucuria mea”, alături de Mihai Rusu, părintele ei.
Cântăreața Angela Rusu lansează astăzi o piesă specială pe care i-o închină tatălui ei, și este un mod de a-i spune „mulțumesc” pentru tot ce a făcut pentru ea. Melodia se intitulează „Tată, bucuria mea”, iar videoclipul conține o premieră întrucât personajul pricipal este chiar Mihai Rusu, tatăl artistei.
La scurt timp după ce a lansat piesa samba „Te iubesc la fel”, care a înregistrat aproape 1 milion de vizualizări pe YouTube, Angela Rusu vine în atenția iubitorilor de folclor cu o melodie iconică, dedicată taților. Se numește „Tată, bucuria mea”, iar versurile îi aparțin în totalitate artistei pentru că a dorit să fie un „mulțumesc” autentic, din toată inima, așa cum spune ea. Piesa pe care o lansează astăzi se bucură și de un videoclip cu participarea în premieră a tatălui artistei, Mihai Rusu. A fost greu de convins să accepte această provocare de a apărea în fața camerelor de filmat, însă Angela a reușit, iar rezultatul a fost la superlativ. Filmările au fost realizate într-o casă din comuna în care a copilărit artista.
„Părinții sunt icoana noastră, iar tatăl meu este pentru mine cel mai important om. Un exemplu, un model de viață. Piesa „Tată, bucuria mea” este un fel de răsplată pentru tot ce a făcut pentru mine. Nu am știut cum să îi spun mulțumesc, decât prin acest cântec ale cărui versuri le-am făcut chiar eu. Sunt din toată inima mea, l-am scris cu inima, cu multe emoții și bucurie, și sper să vă placă. Iar dacă nu știți cum să vă răsplătiți părinții pentru că v-au crescut, puneți-le piesa aceasta și se vor bucura foarte mult. Filmările s-au desfășurat în comuna Țaga, locul în care eu am copilărit, într-o casă bătrânească superbă. Am vrut să fie totul cât mai autentic și să mă întorc un pic la origini. Am reușit să retrăiesc acele momente de când eram o copilă, pentru că l-am avut lângă mine și pe tata. A fost greu să îl conving să accepte apariția în videoclip, el fiind foarte emoționat și neobișnuit cu camerele de filmat, dar am reușit și chiar s-a descurcat bine. Sunt foarte mândră de această piesă și sper să vă placă pentru că este făcută cu suflet”, a spus Angela Rusu. Piesa a fost înregistrată în studiourile VIPer Production, de la Cluj, cu o echipa de profesioniști cu care artista colaborează de ani buni.
https://www.youtube.com/watch?v=w286S9KWgSk&feature=youtu.be
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata