Andrei Duban vine la Prima Comedy

Dacă vesel se trăiește, Prima Comedy se urmărește. Cel mai nou canal de televiziune din portofoliul Clever Media aduce pe micul ecran umor la cote maxime. În vremuri în care râsul e mai important ca niciodată și recomandat pentru o viață sănătoasă, Prima Comedy le propune telespectatorilor un mix de comedie clasică, show de umor și comedie contemporană. Toate sub sloganul «don’t worry, be comedy. » Charlie Chaplin și Benny Hill fac casă bună, împreună, la Prima Comedy, Gary spune, de luni până joi, «Bună seara, iubito » iar echipa de șoc de la IT face comedie din orice în serialul IT-eambuilding.

Românii sunt proverbiali pentru bancurile lor și simțul umorului. Și cum râsul e cea mai bună rețetă pentru a alunga grijile și problemele, Prima Comedy și-a propus să îi facă pe telespectatori să râdă cu poftă. Din 3 aprilie, de luni până joi, de la 22.00, Andrei Duban vine pe micul ecran cu una dintre cele mai îndrăgite emisiuni, BANC show. De Ziua Păcălelilor, 1 aprilie, Andrei Duban va prezenta o ediție specială, plină de umor calificat și bun. BANC show este o emisiune live care îndeamnă la râs și voie bună. « BANC show este ceea ce trăiește România de la Revoluție încoace. Este normal să se concretizeze într-o emisiune, pentru că ceea ce trăim, din păcate, noi, românii, este un banc. Câteodată un banc prost, câteodată un banc sec, câteodată un banc bun. Dar, important e să se finalizeze cu râs, pentru că doar prin râs ne putem salva. Nu va fi un show cu gradene pline de public, cu balet, cu invitați nenumărați, cu juriu. O vom lua ca pe un studio de podcast, că tot e la modă, cu un invitat cu care vom dezbate, pe umor, tema zilei», spune Andrei Duban.

Prima Comedy are, din 3 aprilie, și o provocare pentru telespectatorii iubitori de bancuri. Un concurs la care poate participa oricine. «Mesajul meu este să devenim prieteni și să îmi trimiteți bancurile voastre filmate cu voi unde vă simțiți mai bine! Dați drumul la cameră, filmați bancul și mi-l trimiteți pe WhatsApp la numărul 0792.446.688. Vă dăm premii, vă facem vedete și apăreți la televizor! », este îndemnul adresat de Andrei Duban.

Prime time-ul de la Prima Comedy oferă comedie pe gustul tuturor. De luni până joi, de la 19.30, postul de televiziune difuzează un serial ce a scris istorie, Arabela. De la 20.00, Gary și soția lui stârnesc hohote de râs în “Bună seara, iubito!” (Goodnight, sweetheart), iar de la 21.00 regele comediei, Benny Hill, is in the house. După miezul nopții, cea mai tare echipă de IT-iști intră în acțiune în serialul IT-eambuilding. Pentru cei care doresc să revadă producții românești care au scris istorie, din grila Prima Comedy nu vor lipsi Mondenii, Trăsniții în NATO sau Nimeni nu-i perfect.

Dacă vesel se trăiește, Prima Comedy se urmărește ! Don’t worry, be comedy, doar la Prima Comedy

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata