Andrei Banuta, adevarul despre colaborarea cu Andra

Andrei Bănuță și Andra și-au unit vocile și au lansat „Nu M-am Gândit La Despărțire”. Piesa este o coproducție Andra Records și Global Records, păstrează refrenul și parte din linia melodică din melodia originală, dar vine cu o nouă abordare a strofelor și un videoclip retro care celebrează perioada anilor ’80. Cu această ocazie, Andrei Bănuță a fost invitatul București FM, în matinal. „Piesa asta, prima mea colaborare cu Andra, este un remake după șlagărul lui Dan Spătaru,

Andrei Banuta la radio
Andrei Banuta la radio

„Nu m-am gândit la despărțire”, lansat în 1983, la Mamaia. Clipul chiar de acolo e inspirat. Mă bucur că am reușit să o aduc în atenția generației mele, eu având 23 de ani. E o onoare!”, spune Andrei.

Andrei Banuta: „Nu mi-am dorit niciodata sa fiu un artist de succes” – YouTube

„Foarte puțină lume știe că piesa asta e făcută de acum un an și jumătate și avea un alt videoclip filmat doar cu mine singur, fără Andra. Piesa asta trebuia să fie lansată anul trecut în mai, cu un videoclip filmat cu mulți prieteni și cu Anca Dinicu, dar cu două zile înainte de lansare a auzit Andra piesa și a acceptat să fie parte din această colaborare”, a povestit Andrei la Bucuresti FM.

Andra x @AndreiBanuta. – Nu M-am Gândit La Despărțire (Official Video) – YouTube

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata