Andreea Raicu, extrem de îngrijorată cu privire la evoluția virusului ucigaș: „Aici foarte puțini oameni sunt conștienți de ceea ce se întâmplă”

Andreea Raicu este foarte panicată de situația în care se află în acest moment țara noastră și privește cu seriozitate tot ceea ce se întâmplă vis-a-vis de virusul ucigaș Covid-19, atât la noi în țară, cât și în afară.

Andreea Raicu nu se ferește să aducă în discuție subiectul coronavirusului și este foarte îngrijorată de ceea ce se întâmplă în acest moment. Prezentatoarea tv mărturisește că în urmă cu trei săptămâni a fost în vizită la o prietenă de-a ei, în Toscana. Atunci nu existau decât două cazuri de coronavirus în capitala Italiei, iar nimeni nu era foarte îngrijorat.

„Nu pot să mă fac că nu există un subiect care mi-a acaparat gândurile în ultimele zile. Poate și pentru faptul că am vorbit mult cu prietena mea care locuiește în Italia, în Toscana. În urmă cu trei săptămâni, când am vizitat-o, era liniște acolo, nimeni nu prea vorbea despre acest subiect. Deși erau 2 cazuri izolate în Roma de circa 3 săptămâni, nimeni nu privea situația cu prea multă îngrijorare. În Lombardia încă nu fusese depistat niciun caz. De atunci până azi în Italia sunt 9172 de cazuri și peste 463 de decese. Până azi Lombardia a fost izolată împreună cu alte 14 provincii, peste 16 000 000 oameni au revenit în zona rosie ceea ce înseamnă că nimeni nu are voie să părăsească această zonă. În seara asta guvernul italian decide să extindă decizia asupra întregii peninsule!! De ce? Pentru a nu răspândi virusul care se împrăștie cu o viteza amențitoare”, a dezvăluit Andreea Raicu pe Instagram.

„O serie de români, cum au aflat de această situație și-au strâns bagajele, s-au suit în trenuri, mașini sau în ce au gasit și au fugit unde au vazut cu ochii, mulți dintre ei spre Romania.

Aici foarte puțini oameni sunt conștienți de ceea ce se întâmplă. Tușesc fără să își acopere gura sau o fac cu mana cu care ulterior ating diverse obiecte sau fața și zonele de acces către căile respiratorii.

Multor romani veniți din străinătate li s a spus să stea acasă. Nici nu s-au gândit pe motiv că ei nu au nimic”, a mai adăugat ea.

Sursa: viva.ro

Sursa foto: avantaje.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata