Andreea Raicu dezvaluiri despre copilarie in podcastul „Idea Man” by Vlad Avarvari

În cel de-al cincilea episod al podcastului Idea Man by Vlad Avarvari apare Andreea Raicu, una dintre cele mai frumoase și cunoscute vedete de televiziune din România.

Aceste interviuri pot fi urmărite exclusiv pe platforma site-ului ideaman.ro sau pe canalul oficial de YouTube – IdeaMan Official.

De atunci și până acum, publicația s-a remarcat prin interviuri cu personalități din diferite domenii, cum ar fi sport, muzică, televiziune, teatru sau artă. Idea Man vă prezintă un altfel de podcast cu Andreea Raicu, în care vorbește despre debutul în lumea modei, dar și a televiziunii, de ce era „umilită” de tatăl ei în copilărie și cum a marcat-o „abandonul” mamei în primii ani de existență.

Totodată, aflăm cum a ajuns Andreea Raicu una dintre cele mai cunoscute prezențe feminine din România și cum a învățat să spună „NU”, aflați doar din podcastul celor de la Idea Man.

„Păream un copil foarte vesel…Mi-a lipsit foarte mult mama, pentru că era foarte mult timp plecată”, a declarat Andreea în timpul podcastului.

Decorul superb în care a fost filmat acest interviu, se află la Suter Palace, o locație exclusivistă de 5 stele din București.

La finalul interviului, Andreea a avut parte și de o surpriză din partea Florăriei Venus, care au ales un buchet de flori superb pentru frumoasa vedetă.

Ținuta jurnalistului a fost asigurată de brand-ul Monarch For Men. Iar pentru a celebra și mai bine acest episod, VINURI SHOP au pus la dispoziție un Prosecco special de la producătorii Col del Mar.

Vlad Avarvari este un tânăr jurnalist care și căpătat repede notorietatea, fiind cunoscut și ca „băiatul care a revoluționat învățământul românesc”. În iunie 2021, a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, iar în prezent este student la masteratul de Campanii în Comunicare și Relații Publice.

Până în acest moment, la doar cei 23 de ani ai săi, Vlad a colaborat și colaborează cu televiziuni și publicații de mare renume de la noi, cum ar fi PrimaTv, DigiFm, Radio România

Actualități, TVR1, KanalD, Evenimentul Zilei, Antena1 sau Gândul Media. De asemenea, s-a remarcat cel mai mult ca fiind jurnalist în cadrul Știrilor Protv, la jurnalul de dimineață și la jurnalul principal de la ora 19, prezentat de Andreea Esca. Aici, a marcat aproximativ 1 an și jumătate de lucru.

De-a lungul timpului, Vlad Avarvari a intervievat oameni politici, miniștrii, primari, vedete internaționale, precum Tiesto, Oliver Heldens, TOPIC, W&W sau personalități de mare anvergură, precum Nadia Comăneci.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata