in

Andreea Marin, criticată de către fani pentru că are echipament mai scump de protecție comparativ cu medicii din spitale: „Simt nevoia să vă trezesc la realitate”

Andreea Marin s-a hotărât să se implice intens pentru a ajuta medicii dar și personalul medical din România, în lupta contra virusului ucigaș. Vedeta a reușit să strângă nu mai puțin de frumoasa sumă de 600.000 de euro, prin intermediul Fundației „Prețuiește viața”, bani cu care a cumpărat printre altele, materiale sanitare și de protecție pentru spitalele din întreaga țară.

În urmă cu puțin timp, Andreea Marin a publicat pe internet mai multe poze în care apare în timp ce supraveghează un convoi umanitar cu donații. Imaginile respective au pornit un val de critici și controverse, deoarece într-una dintre ele, vedeta apare însoțită de un medic care poartă o mască de protecție și halat de unică folosință, în vreme ce Andreea este echipată din cap până în picioare.

Dna Marin, dar cum sunteţi dvs atât de echipă (mască ffp 3, echipament de protecţie) şi dna doctor doar cu o mască chirurgicală şi un halat clasic care nu oferă protecţie. Este penibil!!!!!!!!”, i-a scris o urmăritoare de pe Instagram, în dreptul fotografiei care o arată pe Andreea Marin alături de un medic specialist.

Vedeta nu s-a ferit să răspundă criticilor aduse, mărturisind că într-adevăr are un costum, dar îl deține în ideea de a se proteja și nu merită să fie criticată pentru că ține la sănătatea ei.

Andreea Marin își ia apărarea: „Am o singură astfel de mască, pe care o spăl mereu, cu toate că nu ar trebui”

“Nu o să mă scuz că am primit în dar o mască şi mă protejez, fiind ore în şir în mijlocul a zeci de oameni, că să coordonez un convoi umanitar pe care nu am nicio obligaţie să îl fac, ci fac pentru că simt. Nu sunt la concurenţă cu nimeni. Nu ne întrecem aici. Eu am stat multe ore. Doamna doctor a venit doar să preia donaţia şi a plecat. E cu totul alt nivel de expunere. Am o singură mască de acest fel, o tot spăl, deşi nu ar trebui, şi o port la fiecare convoi. Nu simt nevoia să vă dau explicaţii, dar simt nevoia să vă trezesc la realitate: dvs staţi şi comentaţi, în timp ce eu muncesc voluntar, fără să fiu obligată, pentru că îmi pasă. Puteţi face mai mult”, a replicat Andreea Marin.

„Am purtat un costum de 2 lei luat înainte de criză de la Hornbach, dintr-o pânză subţire care s-a rupt de cum l-am îmbrăcat”

“La convoiul 1, deşi am stat ore în şir printre zeci de oameni, expunându-mă că să ajut, în loc să stau cuminte acasă, am purtat un costum de 2 lei luat înainte de criză de la Hornbach, dintr-o pânză subţire care s-a rupt de cum l-am îmbrăcat. Acum, mi-am cumpărat şi eu unul, căci am acest drept de a mă proteja, l-am achiziţionat odată cu miile de materiale medicale comandate pentru cele 9 spitale ajutate. Dvs ce faceţi, cum ajutaţi? Sau doar comentaţi de acasă?”, a mai adăugat Andreea Marin, ca răspuns la valul de acuzaţii care i s-au adus.

Sursa: clickpentrufemei.ro

Sursa foto: protv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Grațiela Duban s-a reîntors acasă. Cum a fost primită de către soțul ei după episodul din Survivor

Jojo, speriată de coronavirus. Vedeta nu poate ieși din casă de teama infecției