Andreea Mantea sună adunarea pentru noi concurenți la “Casa iubirii”!

Weekend-ul acesta, la Timișoara, sunt asteptati toți cei care doresc să participe în cadru celebrului show în cea mai frumoasă călătorie, cea a găsirii sufletului-pereche

 Caravana emisiunii „Casa iubirii” dă start castingului prin întreaga țară, echipa emisiunii va ajunge în mai multe orașe din România, oferind șansa celor dornici să participe in emisiune să descopere dragostea adevărată.

Orașele în care echipa emisiunii va ajunge sunt: Timișoara (9 si 10 iunie), Iași (16 si 17 iunie), Sibiu (23 ai 24 iunie), Cluj-Napoca (30 iunie si 1 iulie) și Constanța (7 si 8 iulie). În acest weekend, vineri, 9 iunie, si sambata, 10 iunie, caravana emisiunii ajunge la Timisoara, la Hotel Boavista (Aleea F.C. Ripensia, Nr. 7A), iar potentialii concurenti sunt asteptati la casting in intervalul 10:00 – 20:00.

Indiferent de experiența anterioară în căutarea iubirii, emisiunea „Casa iubirii” le va oferi potentialilor concurenti șansa de a descoperi conexiuni autentice și de a-si găsi potențialul partener de viață.

Căutăm oameni autentici, cu suflet mare și deschiși la nou, care să fie gata să își deschidă inimile pentru a găsi dragostea. E nevoie doar de o doza de curaj pentru a intra in cea mai frumoasa calatorie a gasirii sufletului-pereche si a unor experiente unice”, a declarat Andreea Mantea, amfitrioana show-ului fenomen.

Emisiunea “Casa Iubirii” a captivat telespectatorii din întreaga țară cu povesti de dragoste autentice, cu situatii de viata trăite la intensitate maximă de concurenti, si în care cei din fața micilor ecrane se pot oricând regăsi. Concurentii au parte de o experiență unică, în care se cunosc, se descoperă și își construiesc relații, întâmpinând provocări reale și emoții puternice pe tot parcursul emisiunii.

Mai multe informații despre castingul pentru emisiunea “Casa iubirii” pe website-ul oficial al Kanal D – www.kanald.ro si retelele sociale ale emisiunii “Casa iubirii” – Instagram (casaiubirii.kanaldromania) si Facebook (casaiubirii.kanaldromania).

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata