Andreea Mantea, măsuri de protecție pentru ea și fiul ei, luate la Instanbul: „L-am retras pe David de la grădiniță, încă de la primele zvonuri”

Stabilită de ceva vreme la Instanbul, pentru filmările la „Puterea dragostei” (Kanal D), Andreea Mantea ne-a dezvăluit care este starea de spirit în Turcia dar și cum gestionează oamenii de acolo situația, în contextul pandemiei de coronavirus. Frumoasa prezentatoare tv a dezvăluit ce măsuri de protecție a decis să ia, cum și-a gestionat viața alături de fiul ei, David, în acestă perioadă și ce planuri a trebuit să elimine din viața ei.

Vedeta susține că oamenii din Turcia nu sunt foarte speriați și că numărul cazurilor de acolo nu este tocmai ridicat la acest moment:

„Atmosfera în Turcia este destul de ok, lumea nu este foarte panicată, poate și datorită faptului că încă nu sunt foarte multe cazuri confirmate, până la acest moment când acord acest interviu. Aseară, am ieșit să cumpăr ceva și era un mic haos creat, în câteva supermarketuri. Am văzut că era coadă, multe mașini, făceau multe cumpărături, lucruri care m-au speriat puțin, deoarece nu acesta este comportamentul de consum al oamenilor de aici. Am urmărit și canelele de știri, de aici, din Turcia. Atât cât am putut să înțeleg, cei avizați îi sfătuiau pe toți să nu intre în panică și să urmeze sfaturile medicilor. Deja au început să se închidă multe școli”, a afirmat vedeta.

Întrebată care au fost măsurile de protecție pe care le-a luat atât pentru ea cât și pentru fiul ei, Andreea Mantea a dezvăluit că a luat de ceva vreme măsurile de protecție:

„Da, sigur că da, l-am retras pe David de la grădiniță, încă de la primele zvonuri cu privire la această situație. Ulterior hotărârii mele s-au închis mai multe școli și grădinițe. O parte dintre ele au intrat în vacanță – vacanța din aprilie s-a reprogramat pentru acum. Și măsuri de protecție luăm: nu ieșim decât dacă este absolut necesar, nu mergem în zone aglomerate. Stăm în casă sau pe balcon. Și atunci când ieșim din casă, purtăm mască. Dezinfectăm totul. Și înainte de această situație acordam o mare atenție igienei .Se tot anunță la televizor să nu se instaureze panica, dar este coadă la market, indiferent de perioada zilei. Aici este și altă densitate a populației…” a mărturisit Andreea Mantea.

Vedeta susține că viața ei în urma pandemiei de coronavirus a luat câteva întorsături în sensul în care avea câteva planuri pe care a trebuit să le schimbe, iar programul i-a fost schimbat.

„Mi-am schimbat toate planurile, atât evenimentele personale, cât și profesionale, vacanțele. Am oprit totul. Trebuie să înțelegem cu toții că trebuie să fim prudenți, responsabili. Măsurile luate sunt pentru a combate această pandemie; ar trebui să fim uniți și ar trebui să încercăm să ne respectăm, să nu mai arătăm cu degetul. Să ne acceptăm, să fim constienți de răul pe care am putea să îl facem involuntar persoanelor dragi”

Andreea Mantea nu are de gând să revină în România în această perioadă

„Mă număr printre oamenii care respectă sfaturile celor avizați din domeniu. Nu este urgent să călătorim, și atunci de ce să o facem, dacă am fost rugați de autorități să nu o facem, spre binele nostru? Nu intenționez să călătoresc până când nu vom primi acordul și confirmarea că totul este bine și că lucrurile au intrat în normal”, a mai adăugat Andreea Mantea.

 

Sursa: viva.ro

Sursa foto: kanald.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata