Andreea Berecleanu, primele informații despre starea de sănătate a lui chef Joseph Hadad

Întreaga țară a rămas înmărmurită la auzirea veștii că chef Joseph Hadad, unul dintre cei mai renumiți bucătari din România, ar fi făcut infarct. Hadar a ajuns așadar la spital, însă a asigurat pe toată lumea că se simte bine. Și prietena sa bună, Andreea Berecleanu, a discutat despre starea lui de sănătate.

Andreea a publicat pe internet un mesaj în care îl susține sufletește pe Joseph Hadad care trece printr-o perioadă dificilă. Prezentatoarea le-a spus internauților că a fost vorba de o „sincopă”.

„Ieri dimineaţă a avut o sincopă Aşa se cheamă în termeni medicali. În realitate, un munte de om, cu o viaţă super disciplinată, s-a enervat puţin. Sau puţin mai mult. Aşa e Joseph, face totul cu pasiune. Mai ştiţi, mai cunoaşteţi şi voi oameni perfecţionişti? Cei care îşi doresc în jur oameni ca ei? Ei bine, asta e greu de găsit, mai ales în România. Şi pentru o industrie cum e HORECA, mai ales când eşti în vârf şi oamenii nu-ţi dau voie să greşeşti, ritmul devine un carusel al nebuniei”, a scris Andreea Berecleanu pe Facebook.

Andreea Berecleanu a menționat că Hadad are grijă să aibă o viață sănătoasă și echilibrată din punct de vedere alimentar și fizic, însă nu a fost îndeajuns pentru organismul lui.

„Joseph Hadad, prietenul meu, mănâncă puţin şi ce trebuie, face sport, doarme suficient, face pauză de shabbat, inclusiv de la tehnologie, şi cu toate acestea, nu e suficient. Consumul nervos al unei situaţii date sau a unui motiv administrativ nu are voie să atingă un artist. Joseph, te aşteptăm din nou în bucătăriile restaurantelor tale să faci minuni. Pun pariu că eşti deja acolo!Eu sunt deja la masă. Aştept shaorma mea marocană”, a mai dezvăluit ea.

Chef Hadad a făcut primele declarații: „Dragilor, sunt bine! Nu a fost vorba de infarct”

„Dragilor, sunt bine! Asta e cel mai important. As vrea sa clarific in primul rând că nu a fost vorba de infarct. Sunt deja mai bine, totul este sub control. Dimineaţă am ajuns la spital pentru că nu m-am simţit bine. Se pare că am avut o cădere de tensiune urmare a supra solicitării. Vă doresc tuturor sănătate!”, a declarat Joseph Hadad pentru Unica.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata