in ,

Andreea Berecleanu, izolată de bunica ei de 93 de ani: „A ieşit în balcon ca să-mi facă semn că e bine”

Noul tip de coronavirus care se răspândește într-un mod alarmant a făcut-o pe fosta prezentatoare tv Andreea Berecleanu, să se depărteze de familia ei. Fosta prezentatoare a Observatorului de pe postul Antena 1 a povestit despre momentele groaznice pe care este nevoită să le trăiască în acest moment.

Izolarea domiciliu a fost ridicată de la titlul de recomandare și a devenit o obligație, iar acum Andreea Berecleanu a decis să o protejeze pe bunica ei. Așadar, ea s-a asigurat că îi este bine și de asemenea, s-a hotărât să nu o mai viziteze în această perioadă.

„Ea este bunica mea de 93 de ani. Stă în casă şi nu am vizitat-o de aproape două săptămâni. Ieri am ieşit doar la cimitir la tata (n.r. a decedat în urmă cu doi ani şi jumătate) nu era nimeni. Biserica Cuţitul de Argint, din curtea cimitirului, avea un eşafodaj în faţă, probabil pentru slujba de dimineaţă. Am plecat şi în drum spre casă, am trecut prin faţa apartamentului să o văd. A ieşit în balcon ca să-mi facă semn că e bine. Bunica mea e bine, mama la fel. Să avem grijă de ei, de ai noştri, dar şi de noi, fiecare aşa cum poate”, a mărturisit Andreea Berecleanu.

Andreea Berecleanu a demisionat de la Antena 1

Andreea Berecleanu a decis în urmă cu câteva luni să renunțe la postul de prezentatoare tv, pentru a se alătura soțului ei care deține o clinică de estetică. Vedeta a fost înlocuită la Antena 1. Cine este vedeta care i-a luat locul la pupitrul știrilor.

„Am stat 17 ani in Antena 1 pentru ca nu am fost constransa in vreun fel. Astazi drumurile noastre se despart. Nu voi accepta situatii impuse. Sunt prezentator de stiri de 27 de ani, sunt un jurnalist respectat atat de colegii de breasla cat si de catre public tocmai pentru ca nu am dezamagit, sunt un om corect si onest. Pot sa dau si amanunte despre alegerea mea de a pleca dar cred ca viata trebuie sa-si urmeze cursul, la fel si profesia mea. Voi fi alaturi milioanelor de oameni cu dragoste si respect mereu, sub diferite forme, si va multumesc pentru toti acesti ani. Multi dintre voi, asa cum mi-ati spus oficial pe retelele mele de Social Media sau in studiile de piata, dar si pe strada, fata in fata, ma considerati un prieten al familiei dv si un jurnalist cu credibilitate. Ba mai mult, aceia dintre dv care nu erati telespectatori ai Antena 1, ati ales Observatorul de dragul meu. Aceasta incredere inseamna enorm pentru mine. Asa cum nu ma dezic de principiile mele, nu ma voi dezice nici de voi! Ne vom intalni, cu siguranta! Cu dragoste, a voastra, Andreea”, a povestit jurnalista.

Sursa: clickpentrufemei.ro

Sursa foto: verdict.ro, romaniatv.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Primar din Italia, revoltat pe cetățeni: „Cum va fi totul bine dacă noi continuăm să ieşim zilnic la cumpărături”

Cum poți preveni apariția ridurilor