Andreea Bălan, Olivia Păunescu și Doina Teodoru, la gala specială iUmor de roast, duminică, de la 20:00, pe Antena 1:

Cel de-al doisprezecelea episod iUmor va fi reprezentat de o gală specială de roast, cu dedicație pentru prezentatorii și jurații show-ului, însă și pentru magicianul Robert Tudor. Andreea Bălan, Olivia Păunescu și Doina Teodoru se numără printre vedetele Antenei 1 care au acceptat provocarea de a-i lua la roast, iar fiecare s-a pregătit temeinic pentru cei șapte reprezentanți ai terapiei prin comedie din sezonul 14. Glumele acide făcute, dar și reacțiile pe care Șerban Copoț, Dan Badea, magicianul Robert Tudor, Delia, Cătălin Bordea, Nelu Cortea, Cheloo le-au avut, telespectatorii le pot afla duminică, începând cu ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Andreea Bălan va fi cea care va da startul roast-urilor în cadrul galei cu totul și cu totul speciale din acest sezon iUmor. Poantele sale au fost despre subiecte-cheie pentru jurați, prezentatori și magicianul Robert Tudor, cel responsabil cu tratamentul „comedy magic“ în holding și nu numai. „Cei mai buni concurenți, cel mai strident jurat – omul cu greutate… oriunde în afara scenei: Cortea! (…), «piatra de gât» a umorului autohton, direct din inima junglei: Cheloo!“, a spus jurata de la Te cunosc de undeva! la scurt timp după ce a urcat pe scena show-ului de umor. Iar magicianul a exclamat: „Zeița Universului! Uite atitudine la ea, și-a învățat textul pe dinafară! Ne-a omorât!“.

Îmbrăcată într-o rochie elegantă, Olivia Păunescu i-a luat la un roast „cu mănuși“ pe toți. „Să îl ai pe Cheloo invitat în direct este ca momentul acela din filme în care ai de dezamorsat o bombă în metrou. Singurul fir pe care îl poți tăia este… doar firul narațiunii“, a glumit prezentatoarea de la Observator 12 la adresa juratului iUmor, aducându-i astfel aminte de unul dintre interviurile live pe care le-au făcut împreună cu Valentin Butnaru. Cu toții s-au amuzat, iar Delia și-a provocat colegii la un joc al imaginației ce i-a pus pe gânduri, „Ai fost foarte diplomată cu noi și îți mulțumim! În plus, ne bucurăm că ai venit“, i-a mărturisit Nelu Cortea, la final, Oliviei Păunescu.

Doina Teodoru, câștigătoare a celui de-al treilea sezon iUmor, le-a oferit și ea o sesiune de terapie prin comedie lui Șerban Copoț, Dan Badea, magicianului Robert Tudor, însă, și lui Cătălin Bordea, Nelu Cortea, Delia și Cheloo. „Are foarte mult succes în afaceri și asta pentru că este un tip care nu lasă nimic la întâmplare… în afară de cariera lui“, a afirmat actrița, despre unul dintre jurații emisiunii. „Doina Teodoru, o ființă ireproșabilă! Mi-a plăcut foarte mult și în America Express“, a exclamat Delia, iar Cheloo a declarat: „Sociabilă, îmi place, m-am obișnuit cu Doina Teodoru după atâtea sezoane“.

În cadrul galei speciale cu roast-uri la iUmor, pe scena emisiunii vor urca și: Marian Godină, Alex Găvan, Bitză, Șerban Copot și Dan Badea, magicianul Robert Tudor, Radu Pietreanu, Jean Gavril și Andreas Petrescu. Materialele pregătite de aceștia și discuțiile savuroase care se vor purta cu jurații, telespectatorii le pot urmări duminică, de la 20:00 pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata