Andreea Bălan, la un pas de ziua cea mare! Cântăreața a organizat cea mai tare petrecere a burlăcițelor

Ziua cea mare se apropie cu pași cât mai repezi pentru Andreea Bălan, care urmează să se cunune religios, unindu-și astfel destinul cu cel al lui George Burcea, tatăl copiilor ei.

Andreea Bălan a dat o mega petrecere a burlăcițelor. Pentru că deja este o tradiție în rândul viitoarelor mirese, Andreea Bălan nu a putut să nu o respecte așa că a organizat o petrecere a burlăcițelor, cum nu se poate mai reușită.

Alături de ea au stat dansatoarele ei, pe care le consideră a fi o parte din familie, iar împreună s-au bucurat de clipe superbe înainte de marele eveniment.

Andreea a publicat pe contul personal de socializare câteva poze cu ea și „fetele ei” îmbrăcate toate în haine de mătase. Andreea purta un halat alb, iar dansatoarele ei în unele de culoarea levănțicăi.

„Fetele mele si colegele mele de scena reprezinta a2a mea familie. Cu ele mi-am petrecut ultimii 10 ani in concerte si imi stiu viata cu bune si cu rele, au fost langa mine mereu la bine si la greu si mi-au oferit sprijin si incurajare atunci cand au existat momente triste in viata mea.
Le iubesc enorm, le pretuiesc si in ziua cea mare ele imi vor fi sprijin si domnisoare de onoare  ❤
#IngerPazitor #domnisoaredeonoare
@georgiana_jjk de 15 ani impreuna
@elenamarindancer de 12 ani impreuna
@mirunapric de 10 ani impreuna
@gilly_elena de 10 ani impreuna
@arghiradriana de 3 ani impreuna
@biancaaa3_ de 3 ani impreuna” a notat Andreea Balan în descierea fotografiilor.

Atât nunta cât și botezul fiicei lor Clara Maria, vor avea loc mâine, iar după slujbele religioase, invitații sunt așteptați la „Le Chateau” pentru a petrece așa cum se cuvine, evenimentul organizat cu multă imaginație denumit „Nuntă și botez în Paradis”.

Sursa: News24.ro.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata