Andreea Antonescu, amendată după ce a sunat la 112 pentru un motiv fals, deși susținea că este sechestrată. Cum și-a motivat vedeta fapta

Andreea Antonescu a ridicat un val de controverse în mediul online, după ce un apel la 112 a fost înregistrat de pe numărul său de telefon. La început, s-a declarat că vedeta a fost sechestrată în propriul imobil, dar aceasta a negat toate aceste informații.

Membra brunetă a trupei Andre a dezvăluit într-o postare pe Facebook ce anume s-a petrecut de fapt cu acel apel la 112.

„V-aş da bună dimineaţa, dar am făcut-o deja în jurul orei 7 cu un story, care probabil relata aşa, dacă puteaţi citi printre rânduri, că nu am fost deloc sechestrată. Aseară am trecut printr-o experienţă stranie. Ideea e în felul următor: nu am fost sechestrată. Aseară eram acasă cu Ştefan Manolache, asta din dorinţa noastră de a nu mai apărea atât de mult în story-uri”, şi-a început vedeta povestea.

Andreea Antonescu declară că apelul la 112 a fost făcut din greșeală, făcut de un copil

Artista a povestit cum a decurs șirul întâmplărilor în seara apelului la 112. Andreea Antonescu s-a ales acum cu o amendă de plătit.

„Au venit cu copii în vizită. Ştefan a scos telefonul de firmă şi copilaşul a început să butoneze. A butonat la 112, iar pe fundal s-a auzit că subsemnata voia să plece la maşină, pentru că nu mai aveam ţigări. Ştefan a considerat că am fumat prea mult, iar eu mă rugam să-mi dea cheile. Nu-mi găseam nici cheile de la casă. Autorităţile şi-au făcut datoria şi au venit imediat şi au considerat că e vorba despre un sechestru. Partea bună a fost că nu a fost că nu era niciun sechestru, partea mai puţin bună este că trebuie să plătesc o amendă’, a declară Andreea Antonescu.

 

Sursa: ciao.ro

Sursa foto: verdict.ro, adevarul.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata