Andrada Popa, finalista Eurovision lansează varianta finala a piesei „No time for me” alături de un visualizer plin de emoție.

„No time for me” este propunerea Andradei Popa pentru cea de-a 67-a ediție a Eurovision Song Contest, de la Liverpool. O piesă cu mesaj puternic, care cu siguranță va atinge inimile oamenilor.
Pe Andrada Popa o cunoaștem de ceva vreme, iar evoluția ei artistica este impresionata. După ce a reprezentat România la Eurovision Junior când avea doar 10 ani si a adunat peste 30 de trofee internaționale, Andrada se califică din nou în finala cu piesa „No time for me”.
Serialul „Pariu cu viața” și trupa de succes „LaLa Band” au marcat un salt important al carierei sale, iar acesta a fost doar inceputul – și-a urmat proiectul solo atat in Romania, cat și în Marea Britanie, unde a absolvit London College of Music, sectiunea Musical Theatre.
Declarație Andrada Popa:
„‘No time for me” reprezintă povestea mea din ultimii ani. Toate sentimentele, locurile si experiențele prin care am trecut. Momente de confuzie cum ar fi – ‘Ce fac aici? – Cine sunt si ce vreau? ’, urmate de realizarea – acum știu ce este cu adevărat important pentru mine. Plecând de acasă a trebuit să las oameni dragi în urma și tot ce însemna pentru mine viața atunci, în schimb aveam să descopăr omul de acum. Piesa a fost scrisa din suflet pentru suflet și indiferent de rezultatul finalei, pentru mine cel mai important este ca mesajul ei, să ajungă la cine are nevoie de el, pentru a le aduce aminte că sentimentele lor sunt valide. Chiar daca avem timpul limitat aici pe pământ avem voie să fugim, să o luam de la capăt, să cădem, să ne ridicam, să greșim si să descoperim cine vrem sa fim cu adevărat.”
Noua versiune a piesei vine cu o surpriza. Un key change la finalul peisei și o noua intrepretare a tobelor semnata de Bubu Cernea. Ambele versiuni au fost compuse alături de producătorul piesei Ciprian Lemnaru. Cei doi o vor acompania pe scena Eurovision si ne promit un moment demn de calificare in etapa internațională. Andrada va avea numărul 3 în cadrul Selecției Naționale și poate fi votată prin sms sau online pe data de 11 februarie cand va fi difuzat show-ul live.
Despre Andrada:
Până în prezent a colaborat ca și artist – compozitor, cu cele mai mari case de discuri din lume, Universal Music și Sony Music Publishing UK, pentru HBO, ITV, Channel 4 si Sky UK. Piesele ei au fost sincronizate în emisiuni de maxima audiența cum ar Love Island, Selling Sunset, dar și în alte reclame și trailere internaționale. „Unbreakable”, este prima piesă de pe albumul „The Lightshow”, care a atins locul 4 în USA Pop Charts și locul 23 în Billboard Compilation Chart.
Pe langa muzica, Andrada Popa este in continuare prezenta in lumea filmului romanesc. Cel mai recent rol principal, a fost în filmul Legații (The Rope), unde a jucat alături de Smiley, Augustin Viziru, Nicole Cherry, Ștefania, Speak si multi altii. Filmul lansat pe Netflix și a ocupat locul 1 în topul audientelor timp de trei săptămâni consecutive în Europa de Est

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata