Andra, mesaj emoționant de ziua mamei sale

Nu au putut fi una lângă alta, și nici nu și-a putut îmbrățișa mama de ziua ei din cauza pandemiei de coronavirus, însă, chiar și de la distanță, Andra i-a transmis mamei sale un mesaj înduioșător de ziua ei.

Cu ocazia zilei de naștere a mamei sale, Andra și-a pus toate sentimentele și emoțiile într-un mesaj, reamintindu-i ființei materne cât de mult o iubește și cât de recunoscătoare este pentru tot ce a făcut pentru ea. A ținut de asemenea să precizeze că acum este rândul ei și al fraților ei să aibă grijă de ea și i-a transmis cât de mult o iubește și cât de mult îi lipsește.

„Azi (n.r – duminică) e ziua mamei mele. Câtă grijă a avut de mine si de fratii mei, numai noi știm. Acum e rândul nostru sa o protejăm! Te iubesc, mama! La mulți ani!! Si mi-e dor de tine!!!”, a fost mesajul Andrei, postat pe Instagram în dreptul unei fotografii realizată în urmă cu șapte ani, în care apare alături de mama sa.

Așa cum ne și așteptam, mesajul înduioșător al Andrei a stârnit emoții pozitive din partea urmăritorilor ei:

 „La mulți ani frumoși cu sănătate”, La mulți ani cu sănătate! Sunteți o familie minunată!’La mulți ani binecuvântați! Să-ți trăiască mama și să te bucuri de ea mulți ani, Andra’, La mulți ani cu multă sănătate și numai bine… să trăiască și să vă bucurați împreună până la adânci bătrâneți… Vă pupăm de la Roma’, La mulți ani cu sănătate și satisfacția că ați crescut o fată, ce a adus mândrie României și dorința fiecarui român, de a o cunoaște pe Andra ca artist apoi si ca om. Respect doamnă pentru creșterea dată copiilor dvs!‘, La mulți ani cu sănătate, bucurii și multe împliniri’, La mulți ani! Să-ți trăiască mama și să te bucuri de ea și de îngerașii tăi, ai mare grijă de toată familia, te pupam cu toții din Germania’Doamna Elena vă mulțumim pentru ca ne-ați drauit cea mai mare Voce a României’.

Andra a donat 20.000 de euro pentru spitalele din România

Mai multe persoane au empatizat cu situația dificilă a României, iar printre acestea se numără și Andra, care a dorit să doneze suma de 20.000 de euro Institutului de Boli Infecţioase „Matei Balş”, din Capitală.

Banii sunt pe cale să fie utilizați tot pentru cumpărarea de materiale necesare protecției medicilor care iau zilnic contact cu noul coronavirus.

„Siguranţa este pe primul lor. Trebuie să fim precauţi. Mi se face inima cât un purice de fiecare data când aflu că s-a umflat numărul pacienţilor. Clar, nu suntem pe deplin pregătiţi şi mi-e teamă că va fi un efort colosal să putem face faţă unui număr mare de îmbolnăviri. Vreau să-i felicit pe doctori, pe asistente, întreg personalul spitalelor. Fac eforturi să izoleze şi să trateze acest virus înspăimântător”, a dezvăluit Andra.

„Am văzut câteva postări ale unor cadre medicale aflate în prima linie de luptă, m-au emoţionat. Sper să treacă acestă perioadă în care trebuie să stăm acasă. Dar aşa e mai sănătos. Prin acest act personal încerc să ajut spitalele româneşti şi sper ca mulţi să arate că le pasă. Inevitabil va fi bine este mesajul meu pentru toţi cei bolnavi”, a mai spus Andra pentru libertatea.ro.

Sursa: viva.ro

Sursa foto: click.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata