andra
andra
in

Andra este una dintre cele mai iubite vedete de la noi! Ce premiu a primit vedeta?

Andra a lansat „Dor”

Desi e in izolare Andra are o multime de noutati. Cea mai recenta este lansarea piesei si videoclipului „Dor” melodie interpretata alaturi de Puya si Guz. Muzica a fost facuta de Mahia Beldo, Guz, Irina Rimes, Giulie, textul de Puya, Irina Rimes, Guz, Giulie si a fost produs de Mahia Beldo. Mix-Master -ul a fost realizat de Adi Colceru,  Viorile de Joylin iar regia videoclipului facuta de Alex Ceausu.

Pe Andra o puteti vedea si vineri seara la Pro TV unde este jurat la emisiunea „Romanii au talent”, alaturi de Andi Moisescu, Mihai Petre si Florin Calinescu. Vom vedea in editia de vineri povestea emoționantă a unei fete care va păși timid pe scena talentului. Prin această apariție își va demonstra că poate reuși în viață, iar Mihai Petre îi va confirma acest lucru: ”Șansa ta este aici”. Și ceilalți jurați se vor bucura de moment și o vor lăuda pentru interpretarea ei: ”Ai cu ce și meriți să fii de 10”, va spune Andra.

Si tot Andra a fost câștigătoarea categoriei „Cel mai iubit star din România”, în cadrul galei Nickelodeon’s Kids’ Choice Awrds 2020: Celebrate Toghether, un spectacol virtual care a avut loc pe 2 mai. Pentru prima dată, artiști din România au fost nominalizați la faimoasa gală dedicată vedetelor favorite ale celor mici, în cadrul unei secțiuni introduse anul acesta. Pentru obținerea popularului trofeu portocaliu, Andra a concurat alături de artiști precum Gașca Zurli, Alina Eremia și Irina Rimes. Fanii din România pot urmări evenimentul pe Nickelodeon, pe 22 mai, de la ora 13.00 și în reluare, pe 23 mai, de la ora 18.00.

„Sunt foarte fericită să aflu că cei mai mici m-au votat în număr atât de mare la Nickelodeon Kids’ Choice Awards! Datorită lor am devenit prima artistă din România care deține acest premiu și le mulțumesc din suflet! Valoarea premiului este imensă pentru mine, mai ales pentru că este acordat de public, ba chiar de cel mai dur public, format din copii, cei care apreciază cel mai mult autenticitatea și debordează de sinceritate”, a declarat Andra.

Artista Victoria Justice a fost gazda show-ului virtual, iar printre personalitățile votate de copiii din întreaga lume s-au numărat: Ariana Grande (Artista favorită), Shawn Mendes (Artistul favorit), Ellen DeGeneres (Gazda TV favorită), Millie Bobbie Brown (Starul TV feminin favorit), Tom Holland (Supereroul favorit), Beyonce (Vocea feminină favorită dintr-un film animat), Dwayne Johnson (Actorul favorit), David Dobrik (Starul Youtube favorit), Taylor Swift (Starul muzical favorit la nivel global) și mulți alții. La categoria distincții speciale, campionul NBA LeBron James a primit premiul Generation Award 2020, drept recunoștință pentru implicarea sa în educația tinerilor. Școala I PROMISE, creată de Fundația LeBron James Family, oferă elevilor din medii vulnerabile sprijinul și resursele de care au nevoie pentru a avea succes atât la școală, cât și în viața de zi cu zi.

Spectatorii s-au putut bucura și de câteva apariții speciale la eveniment. Actorii din Avengers: Endgame – Robert Downey Jr., Chris Evans, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Mark Ruffalo și Jeremy Renner au urcat pe scena virtuală. Starul Youtube Jojo Siwa a împărtășit publicului câteva surprize cu slime, iar Asher Angel a oferit o interpretare live a hit-ului său „All Day”.

În cadrul aceleași gale, Nickelodeon a donat 1 milion de dolari către inițativa No Kid Hungry, o campanie care luptă împotriva foametei în rândul copiilor din SUA. Scopul campaniei este de a asigura copiilor proveniți din medii vulerabile trei mese pe zi în această perioadă, precum și pe tot parcursul anului.

Despre Nickelodeon Kids’ Choice Awards

Kids Choice Awards este cea mai mare gală dedicată copiilor din întreaga lume. Show-ul reunește artiștii preferați din muzică, cinematografie și mediul online, pe care cei mici au ocazia de a-i vota în cadrul unei competiții globale. Evenimentul organizat de Nickelodeon din 1987 este un spectacol live care se ține an de an la Los Angeles. Anul acesta, odată cu măsurile de distanțare socială impuse de situația actuală, gala a avut loc în mediul virtual.

Lista câștigătorilor galei Kids Choice Awards: Celebrate Together:

Televiziune:

·     FAVORITE KIDS TV SHOW
Henry Danger

·     FAVORITE FAMILY TV SHOW
Stranger Things

·     FAVORITE REALITY SHOW
America’s Got Talent

·     FAVORITE TV HOST
Ellen DeGeneres (Ellen’s Game of Games)

·     FAVORITE ANIMATED SERIES
SpongeBob SquarePants

·     FAVORITE FEMALE TV STAR
Millie Bobby Brown (Eleven, Stranger Things)

·     FAVORITE MALE TV STAR
Jace Norman (Henry Hart / Kid Danger,Henry Danger)

Film:

·     FAVORITE MOVIE
Avengers: Endgame

·     FAVORITE MOVIE ACTRESS
Dove Cameron (Mal, Descendants 3)
FAVORITE MOVIE ACTOR
Dwayne Johnson (Hobbs, Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw; Dr. Smolder Bravestone, Jumanji: The Next Level)

·     FAVORITE SUPERHERO
Tom Holland (Spider-Man, Spider-Man: Far From Home; Spider-Man, Avengers: Endgame)

·     FAVORITE ANIMATED MOVIE
Frozen 2

·     FAVORITE FEMALE VOICE FROM AN ANIMATED MOVIE
Beyoncé (Nala, The Lion King)

·     FAVORITE MALE VOICE FROM AN ANIMATED MOVIE
Josh Gad (Olaf, Frozen 2)

Muzica:

·     FAVORITE FEMALE ARTIST
Ariana Grande

·     FAVORITE MALE ARTIST
Shawn Mendes

·     FAVORITE MUSIC GROUP
BTS

·     FAVORITE SONG
“bad guy”- Billie Eilish

·     FAVORITE MUSIC COLLABORATION
“Señorita”- Shawn Mendes & Camila Cabello

·     FAVORITE BREAKOUT NEW ARTIST
Lil Nas X

·     FAVORITE GLOBAL MUSIC STAR
Taylor Swift (North America)

Alte categorii:

·     FAVORITE MALE SOCIAL STAR
David Dobrik

·     FAVORITE FEMALE SOCIAL STAR
Annie LeBlanc

·     FAVORITE GAMER
SSSniperWolf

·     FAVORITE VIDEO GAME
Minecraft

·     FAVORITE SOCIAL MUSIC STAR
JoJo Siwa

·     FAVORITE FEMALE SPORTS STAR
Alex Morgan

·     FAVORITE MALE SPORTS STAR
LeBron James

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

andreea-banica

Ce noutati are Andreea Banica din viata in izolare!

Cum îți dai seama că ai probleme cu vederea