Ana a lansat de 1 iunie videoclipul piesei „Supershow”

Lumea muzicala romaneasaca avea nevoie de un suflu nou, asa ca dupa succesul primului single, „Secretul„, de care ANNA s-a bucurat ca fiind un debut cu dreptul, tanara artista a anuntat o noua lansare! „Facem supershow, ne intalnim din nou” Asa suna refrenul celui mai nou single al tinerei soliste.
Noua piesa a Annei aduce cu ea un nou vibe si un mesaj care parca a venit de la sine in aceasta perioada, odata cu relaxarea restrictiilor impuse de autoritati din cauza pandemiei C19. „Supershow” nu este doar o productie, este dorinta, sentiment, bucuria de a canta din nou pe scena, bucuria de a dansa si de a socializa fata in fata, libertatea pe care o asteptam cu totii.

Anna - supershow
Anna – supershow

S-a lucrat intens! „Supershow” e un proiect inedit. Un manifest nascut din gandul de a reveni pe scena in fata publicului, departe de mediul virtual. La fel ca ritmul piesei, si productia video este una dinamica. Filmarile videoclipului au durat mai multe zile, iar cele mai interesante cadre din videoclip sunt cele filmate pe un acoperis aflat in centrul orasului Ploiesti, unde Anna s-a simtit excelent. Vremea a tinut cu noi, aproape ca nici vantul nu a batut ba chiar si astrele s-au aliniat astfel incat totul a decurs conform planului pe platoul de filmare. Am ramas fara baterii la un moment dat dar nici asta nu ne-a incurcat sa finalizam proiectul. Le multumim oamenilor minunati care ne-au fost alaturi in realizarea acestui proiect, cu mic, cu mare, si in mod special, Winmarkt Shopping Center Ploiesti pentru frumoasa colaborare. Speram ca v-am facut curiosi si va anuntam ca premiera noului single, „Anna – Supershow are loc pe 1 iunie, de ziua copilului la Radio Prahova.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata