Alina Pușcaș, secretul pasiunii din cuplu, după venirea pe lume a trei copii: „Le recomand metoda chiar şi cuplurilor cu un copil”

Alina Pușcaș și partenerul ei, Mihai Stoenescu, trăiesc o adevărată poveste de dragoste de mai bine de cinci ani. Fericitul cuplu a adus pe lume trei copii, însă relația lor continuă să fie una plină de pasiune, iar asta se datorează micilor escpade pe care le fac la hoteluri din Capitală.

Cu toate că au o relație de mai bine de cinci ani și au adus pe lume trei copii, dragostea dintre Alina Pușcaș și soțul ei este în continuare plină de scântei de iubire, exact ca la început, deoarece și-au făcut un obicei în a petrece uneori câte o noapte la un hotel.

Chit că vor să sărbătorească un eveniment important sau pur și simplu vor să scape de rutina de zi cu zi, prezentatoarea îndrăgită alături de medicul stomatolog fac schimbări bruște de program pentru o seară romantică în doi.

„Facem destul de des astfel de escapade. De câteva ori pe an ne luăm o cameră la hotel, în timpul săptămânii, nu neapărat în weekend, şi dispărem pur şi simplu. Bine, anunţăm bona şi o bunică şi vin să stea cu copiii, ca să ne permitem această evadare”, a dezvăluit Alina Puşcaş pentru Libertatea, spunând că uneori au avut parte de priviri dubioase din partea personalului de la recepţie.

„O astfel de evadare e bine-venită, credeţi-mă, le recomand metoda chiar şi cuplurilor cu un copil. Nu trebuie să aibă neapărat trei sau doi copii”, a afirmat, pentru Libertatea, Alina Puşcaş.

Această idee i se datoarează nașei celor doi îndrăgostiți care i-a sfătuit încă de la început să mai vină cu idei romantice, pentru a evita monotonia.

„A fost ideea naşei mele, care mi-a zis: „Măi, surprinde-l din când în când, fă-i câte o invitaţie undeva!”. A fost şi el de faţă când a spus asta şi a percutat el mai repede decât mine”, a mai declarat Alina.

Sursa: clickpentrufemei.ro

Sursa foto: click.ro, spynews.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata