Alicia Keys a rupt internetul în super apariția ei de la Super Bowl

Alicia Keys a făcut fețele fanilor să pice înainte de performanța Super Bowl duminică seară.

Cântăreața a uimit când a apărut vineri pe Instagram, cu o poză ghemuită în fața unui garaj din aluminiu, purtând un sutien încrustat cu ștrasuri și pantaloni negri din piele cu talie înaltă legați la talie. Ea a completat look-ul cu o pereche de cercei superbi din aur și diamante, iar părul și l-a prins la spate într-o coadă joasă, înfășurată cu o bandă de argint.

„Nu pot vorbi chiar acum, fac pe tipa hot (explicită)”, a scris ea în titlu, făcând referire la una dintre versurile lui Megan Thee Stallion.

„Omule, trebuie să-mi iau un sutien de cristal”, a scris unul dintre adepții ei. „Da! Da ”, a răspuns Alicia, adăugând emoji de sărut.

„Pheewwww! Regină! Uau la aceste poze, sis ”, a intervenit un altul. A răspuns și soțul cântăreței„ Girl Is On Fire ”, Swizz Beatz, postând un emoji cu un termometru în gură.

Dacă aruncați o privire prin fotografiile de pe Instagram ale Aliciei, puteți vedea de ce acest lucru nu era un aspect pe care îl așteptau fanii. La fel ca vibe-ul ei general, stilul cântăreței tinde să fie relaxat, casual și cool.

Dar această ținută îndrăzneață, care face declarații, ne-a făcut să ne întrebăm dacă va continua această tendință pentru spectacolul ei de după Super Bowl în această seară. Va trebui doar să așteptăm și să vedem. Alicia este programată să cânte la Big Concert for Small Business după meci la ora 23:00. ET, care va fi găzduit de Tiffany Haddish și va prezenta spectacole de Miley Cyrus, Christina Aguilera, H.E.R. și Jazmine Sullivan.

Spectacolele vor fi transmise în direct pe conturile Yahoo, Fios și Verizon, Twitter, Twitch, Youtube și TikTok. Când Billboard a întrebat-o pe Alicia la ce se pot aștepta fanii de la performanța ei, ea i-a spus presei:

„Oamenii se pot aștepta să simtă cu adevărat”. Ea a continuat: „Să ne simțim implicați, să ne simțim motivați, inspirați, să simțim dragostea diferitelor persoane care se reunesc pentru a se sprijini reciproc. În acest moment, avem nevoie doar de atât de mult”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata