Alexia Talavutis de la „Te cunosc de undeva” si „Pariu cu viata” face 32 de ani

Nume real: Alexandra Maria Țalavutis · Locul naşterii: Constanța, România · Data naşterii: 27.05.1990 (31 ani) · Ocupaţie: Cântăreață, dansatoare, actriță · Zodia: Gemeni

Alexia Talavutis s-a născut pe 27 mai 1990 la Constanța, este actriță în serialul “Pariu cu viata” de la ProTV (rolul Monica Bora) și membră în trupa La-La Band.

Alexia cânta de când se știe, ascultă R&B, gosspel și jazz, iar mama a fost cea care i-a îndrumat pașii spre cariera muzicală.

Acesta a participat la nenumărate audiții, a început o carieră muzicală solo, iar acum face parte din trupa “La-La Band”, cel mai nou proiect MediaPro Music.

Alexia face televiziune de la vârsta de 6 ani, a lucrat și în radio, a participat la foarte multe festivaluri naționale și internaționale de muzică, cel mai important premiu fiind trofeul “Premio Assolutto ” obținut la Festivalul Di Maiori din Italia.

O altă experiență importantă din trecutul cântăreței Alexia Talavutis a fost participarea la concursul “Ploaia Steluțelor”, unde a cântat piese ce aparțin cântăreței Kylie Minogue.

În serialul “Pariu cu viața” Alexia Talavutis o interpretează pe Monica Bora colega și prietena cea mai bună a Sarei Năstase (Sore Mihalache). Monica este frumoasă și provine dintr-o familie bogată. Însă îmbogățirea rapidă a părinților ei a transformat-o într-o persoană răutăcioasă și răsfățată. Acesta uși dorește să fie cea mai “mișto” tipă din școală. Are o voce minunată, știe să danseze și face parte din La-La Bând. Monica râvnește după faima ceea ce o determina să aibă o relație cu un profesor, cu toate că îl place și pe Dima Trofin (Dumitru Gheorghiță Trofim).

Alexia Talavutis a mai putut fi văzuta în trecut și în serialul de comedie “Trăsniții” de la Prima TV. Este casatorita cu regizorul Alex Fotea.

Tot azi sunt nascuti

Medeea Marinescu din “Maria Mirabela” si “Popestii”, Andrei Banuta, Marisa Tait din “Dragoste si putere”, Mark Collier din “Sunset Beach”, “BH90210” si “As The World Turns”, Monika Schnarre din  “Andromeda” si Dragoste si putere”, Peri Gilpin din “Frasier”, Louis Gosset din “Stargate SG1” si “The Batman”, Dondre Whitfield din “Girlfriends” si “Mesaje de departe” si Jamie Oliver din “In bucatarie cu Jamie”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata