Alexia: ”Sunt convinsă ca ar ieși o piesă super tare cu Spike”

Inerpreta hitului ”Interstelar” a povestit cum isi doreste o colaborare cu Spike,

Cu un stil unic și o pasiune incontestabilă pentru muzică, Alexia este un nume promițător în peisajul muzical românesc, la doar 20 de ani. Muzica ei se încadrează în genurile pop și dance, iar versurile sale adesea aduc mesaje puternice și personale. La fel se întâmplă șu cu ultimul ei single, „Interstelar”, despre care am vorbit și în matinalul București FM, alături de ea.

„Cred că eu și muzica ne-am ales una pe alta. Sună puțin poetic, dar fix așa a fost! Prima mea amintire e muzica și din totdeauna vizualizam chestia asta, când plecau părinții mei la serviciu și rămânea singură, abia așteptam acest moment ca să mă urc în patul părinților, să iau telecomanda sau sticla de fixativ, furam castile de la telefon și le foloseam pe post de in-ear, și puneam piese de la Adele, de la Andra și vizualizam momentul”, povestește Alexia.

„Acum când ascult o piesă sunt mult mai subiectivă și mult mai atentă la foarte multe detalii. Primul lucru pe care il fac e să văd cine a scris versurile, mă uit la producție, sunt mult mai atentă acum”, explică Alexia.

„Aș alege mai degrabă o piesă cu un mesaj, dar care poate are un potential redus de viralizare”, spune Alexia.

„Sunt convinsă ca ar ieși o piesă super tare cu Spike, i-am și spus că vreau o piesă cu el. Și cu Andia mi-ar plăcea să am o piesă, dar cred că aș vrea să am o chimie cu cineva din zona asta de urban”, spune artista.

„Interstelar a piesa de la care nu aveam nicio așteptare, nu pot să zic că mă așteptam să intre pe radio sau să funcționeze într-un mod deosebit, dar știam că nu mint ascultătorii, pentru că e o stare”, explică Alexia la Bucuresti FM .

Alexia: „Interstelar” e piesa de la care nu aveam nicio așteptare – YouTube

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata