Alexia lansează „Interstelar”, un nou cântec vesel despre iubire

Alexia lansează „Interstelar”, noul său single, un cântec vesel despre iubire, care, acompaniat de vocea artistei, o sa vă cucerească de la prima ascultare. Piesa a fost compusă de Alex Pelin și Vlad Lucan, scrisă de Alex Pelin și produsă de Vlad Lucan la studiourile ATOM, casa de discuri cu care artista a început să lucreze de la începutul anului 2022.

„Interstelar este prefața unui sfârșit pozitiv, este despre serenitate, despre sinceritate și despre numitorul comun. Despre iubirea și liniștea de la capătul călătoriei. Este despre spațiul dintre stele, unde ne punem cu toții visele. Modul prin care vedem lucrurile diferit este și cel prin care ne găsim fericirea, rămânând la final doar lupta de a ajunge acolo”, a declarat Alexia.

Videoclipul surprinde un sentiment care continuă veșnic prin fantezii vizuale teatrale, in timp ce Alexia surprinde povestea fără sfârșit a unei iubiri care se simte aproape ca un basm cosmic. Acesta a fost regizat de Ioana Stan, director de imagine a fost David Mogan, iar de producție s-a ocupat Arkomo. Din echipa de beauty a artistei au făcut parte Anca Buldur (make-up), Livia Berceanu (hair) și Miruna Miu (styling).

„Este un videoclip la care s-a muncit mult și un scenariu care mi-a permis să cunosc o versiune diferită a mea. Sunt super încântată de rezultatul final și sper să vă placă și vouă la fel de mult!”, a mai declarat artista.

La numai 20 ani, Alexia a reușit să-și îndeplinească visul de a transmite publicului emoție și energie prin muzica sa. A început să cânte de când era mică, iar de atunci, a câștigat numeroase concursuri de profil. Prima ei amintire legată de muzică este de când avea 6 ani și a auzit la radio una dintre melodiile lui Adele, care a inspirat-o și motivat-o să lupte ca într-o zi și piesele ei să fie auzite la radio. Și așa s-a întâmplat și în 2020, când a lansat piesele „Cronic”, feat. DJ Project sau „Pentru tine”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata