Alexandru Arșinel s-a izolat alături de soție. Cum se protejează actorul de coronavirus

Iubitul actor Alexandru Arșinel se află în acest moment în autoizolare la domiciliu, asemeni tuturor românilor, pentru a se feri de coronavirus dar și pentru a nu intra în contact cu alți oameni.

Actorul în vârstă de 81 de ani alături de soția lui sunt doi oameni împliniți dar și norocoși, deoarece au doi băieți, Cristian și Bogdan, care îi ajută în această perioadă de pandemie, cu aprovizionare. Soția lui nu se poate deplasa, așa că are o doamnă care se ocupă de partenera lui de viață.

“Fac parte dintr-o familie numeroasă, am doi băieţi, două nurori care aleargă pentru noi, plus doamna din casă care se ocupă de soţia mea. Facem aprovizionarea o dată pe săptămână, iar cumpărăturile sunt lăsate la uşă. De două săptămâni nu mai intră nimeni la noi în casă. Să stai în casă, în vremurile astea, chiar nu mai e o copilărie, ci un lucru pe care trebuie să îl iei în serios, pentru că viaţa e foarte importantă acum, atât cât o avem”, a declarat Alexandru Arșinel conform Click.

Cum reușesc să se descurce Alexandru Arșinel și soția lui, în perioada de pandemie

Aflați izolați la domiciliu, Alexandru Arșinel și soția lui își duc viața în același ritm, doar că nu mai pot ieși din casă.

“Mâncăm şi cumpărăm la fel ca înainte. Mai o mămăliguţă cu lapte, un grătar, un peşte. Noi avem multe conserve de bulion încă de vara trecută. Sora mea de la Dolhasca ne-a trimis tot felul de dulceţuri gustoase. Din păcate, trebuie să am grijă la dulciuri, din cauza diabetului”, a mai declarat actorul.

În plus, Alexandru Arșinel, grație meseriei pe care o are, se vede nevoit să meargă o dată pe săptămână la Teatrul de Revistă.

“Ies o dată pe săptămână din casă şi merg la a doua mea casă, pentru că aşa pot să-i spun Teatrului de Revistă, unde activăm de 50 de ani. Chiar sâmbăta asta am fost, fac cu schimbul cu Vasile Muraru. Când poate el, merge el, când pot eu, mă deplasez eu. Nu e mare lucru de făcut, dar mai sunt oameni care au grijă de una, alta pe acolo, mici chestii tehnice ca să zic aşa. Nu sunt esenţiale, dar e vorba de ataşament. E ca şi cum ar trebui să uzi o floare”, a menționat Alexandru Arșinel.

“În perioada asta îmi lipseşte scena, îmi lipseşte să îi fac pe oameni să râdă. Chiar dacă stăm acasă, mai stând la o masă, mai stând în sufragerie, ţi se întâmplă să mai repeţi un text, să îţi vină în minte replici. Există iubire în orice formă, ataşament şi sentimente, şi nu ai cum să te detaşezi de pasiunile cu care ai crescut”, a concluzionat actorul.

Sursa: ciao.ro

Sursa foto: cotidianul.ro, wowbiz.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata