Alexandra Ungureanu și trauma care o urmărește până în ziua de azi: „Mi-am făcut singură rău”

Alexandra Ungureanu a vorbit despre una dintre cele mai cumplite experiențe din viața ei, o traumă care o urmărește până în ziua de azi. Artista i-a emoționat pe toți în emisiunea “Viața vedetelor”, prezentată de artistul Karym.

Alexandra Ungureanu emană putere și de multe ori dă senzația că greu se poate ajunge la sufletul ei. În spatele femeii puternice și a artistei de succes, se ascunde o dramă despre care nu a vorbit până acum.

transparent.png.gifVedeta nu a avut o viață ușoară, iar când vorbește despre familia ei se emoționează și i se așază un nod în gât. Alexandra a vorbit despre situația crâncenă prin care au trecut părinții ei, amândoi bolnavi de cancer, culmea, în același timp.

Din nefericire, tatăl cântăreței s-a stins din viață, iar dramaticul episod o urmărește chiar și azi. Cu greu poate să treacă peste acel moment, un moment care marchează pe oricine.

Alexandra Ungureanu, despre pierderea tatălui ei: „Încă am tendința să îl sun”

„Uneori, cred că nu am trecut cu adevărat peste acea perioadă. Sunt momente în care mi se face foarte dor de tată. Deși am schimbat telefoane, când mi-e cel mai greu, încă am tendința să îl sun. Simt nevoia să tastez în agendă… tata. Când am aflat, eu am fost în negare. Cancerul e un diagnostic de care auzi în filme, în cărți. Când auzi de amândoi, la un interval de câteva săptămâni. Mă gândeam la posibilitatea că o să rămân singură”, a povestit Alexandra Ungureanu în emisiunea„Viața vedetelor”, prezentată de Karym.

karym si alexandra ungreanu
karym si alexandra ungreanu

Alexandra Ungureanu a povestit că atunci când tatăl ei a aflat că avea cancer, era mult prea târziu. Când a plecat spre București, la investigații, tatăl ei s-a întors acasă în sicriu.

Mama ei a supraviețuit cancerului

„Avea multe pastile în geanta de serviciu, de care nu știam. Știa, dar a fost foarte mândru. Mama e genul care se plânge și dacă o doare un deget. Dacă nu găsește o plantă, un aloe vera, ea e cu plantele. Are niște semne din astea băbești. Ea n-are încredere în doctori, dar se duce. S-a dus, a aflat că avea un cancel de col uterin în stadiu incipient și șansele de recuperare erau destul de mari”, a mai povestit Alexandra Ungureanu în cadrul emisiunii “Viața vedetelor”.

Cântăreața a spus că, din fericire, mama ei are un stil de viață sănătos și se bucură că Dumnezeu a ținut-o în viață. Alexandra a mai spus că vrea să nu mai trăiască cu securea deasupra capului. Atunci când se confruntă cu niște probleme de sănătate, mama ei este mai speriată pentru artistă decât pentru ea. Alexandra a vorbit în cadrul interviului și despre experiența de la Asia Express, Bravo, ai stil!, dificultățile din cariera ei muzicală și răutățile din showbiz.

“Sunt obișnuită să văd mereu partea goală a paharului când aș putea mai mult! Dar m-am obișnuit să îmi pun sigură frâne și în momentul în care eu, într-un moment de cotitură am ales să nu fiu varianta mea cea mai bună, să cred că eu pot fi cea mai potrivită pentru chestia aia și am ales în consecință, mi-am făcut singura rău și m-am încetinit în proces!”, a mai adăugat artista pentru sursa citată.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata