Alexandra Stan promovează o piesă cu trapperul IDK? Cei doi s-au filmat pe story

Așa cum ne-a obișnuit, Alexandra Stan mereu este gata să ne șocheze cu cele mai inedite idei. Pe 6 martie, Alexandra posta pe Instagram un fragment al unei piese trap pe care se auzea trapperul IDK, unul din liderii generației tinere.

Video aici: https://drive.google.com/file/d/1GtbKMdXtaEGvkwWgCeGs7908Cq8Va-0P/view?usp=sharing

 

Cei doi artiști nu au dat mai multe detalii și nu putem ști cu siguranță dacă o astfel de colaborare există sau dacă este în plan. Cert este că acum cei doi artiști se au la follow unul pe celălalt, iar eventualitatea unei piese între Alexandra Stan și IDK este mult mai probabilă.

 

IDK este unul dintre cei mai în vogă artiști ai muzicii urbane la ora actuală. Albumul lui de debut NONCHALANT, lansat anul trecut, a strâns peste 50 de milioane de views și streams, iar anul acesta este prezent la toate festivalurile importante din România.

 

Alexandra Stan și-a făcut debutul în muzică alături de MediaPro Music, când a lansat single-ul „Lollipop / Param Pam Pam”. Ulterior, au urmat single-uri ca „Mr. Saxobeat”, „Lemonade” sau „Get Back (ASAP)”. Alexandra cucerește publicul prin naturalețe și creativitate. Artista, originară din Constanța, România, a fost și este foarte ascultată în toate colțurile globului. Un exemplu recent este hitul „Mr. Saxobeat” care a atins pragul de 400.000.000 de stream-uri pe Spotify, fiind singura piesă a unui artist român care reușește această performanță. În același timp, canalul de YouTube al artistei a depășit 1 milion de abonati. În 2021, Alexandra a colaborat cu renumitele surori DJ, NERVO, pentru piesa „Come Into My World”, și a lansat single-ul „Tokyo”. În plus,…

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata