Alexandra Stan are videoclip nou si o noua colaborare cu Apple Music pentru campania „4 luni gratuite de Apple Music”

Odata cu lansarea single-ului „Tikari”, Alexandra Stan a anuntat campania prin care fanii pot urmari continut exclusiv pe platforma, in momentul in care isi activeaza contul Apple Music prin cele patru luni gratuit.

Pe parcursul a 30 de zile, publicul va beneficia de continut exclusiv urcat saptamanal pe platforma de streaming Apple Music si creat special de catre Alexandra Stan. Fanii pot vedea in aplicatia Apple Music de la making-of-ul videoclipului „Tikari”, la un interviu, playlist-uri create special, un dance video, dar si multe alte surprize.

Campania „4 luni gratuite de Apple Music” se desfasoara pe parcursul lunii august si este disponibila in sase tari din Europa, printre care si Romania.

Alexandra Stan a lansat recent single-ul „Tikari”, in colaborare cu LiToo, pentru care a filmat un videoclip in orasul sau natal, Constanta. Printre metaforele folosite se numara si ipostaza de Mica Sirena a anului 2020, intr-un styling electrizant realizat de catre Ovidiu Buta. Urban-flirty, chica-rica Alexandra apare in videoclip si insotita de o gasca cool, formata din patru dansatori si coregrafi romani, totul atent supravegheat de catre echipa de productie Loyal Trip Cartel.

Alexandra Stan este prezenta in topurile din România cu piesa „Obsesii”, ocupand saptamani la rand primele locuri in top 10.
Alexandra si-a facut debutul in muzica alaturi de MediaPro Music, cand a lansat single-ul „Lollipop / Param Pam Pam”. Ulterior, au urmat single-uri ca „Mr. Saxobeat”, „Lemonade” sau „Get Back (ASAP)”. La 10 ani distanta, artista a reintrat in portofoliul Universal Music Romania & MediaPro Music. Alexandra Stan a cucerit intreaga lume cu hitul „Mr. Saxobeat”, iar in 2019 a aniversat 10 ani de activitate muzicala. De-a lungul carierei sale, artista a lansat patru albume (Saxobeats, Unlocked, Alesta, Mami), cu zeci de single-uri de top, a avut colaborari cu artisti ca Daddy Yankee, Havana, Mohombi sau Manuel Riva si a strans o comunitate online de peste 6,5 milioane de fani.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata