in

Alexandra Dinu, mărturisiri din Italia: „Toți stau în casă, ies doar pentru a cumpăra mâncare”

Alexandra Dinu a intrat telefonic în direct la emisiunea lui Cătălin Măruță. Vedeta susține că acolo toată lumea a priceput cât de gravă este situația, iar oamenii stau în case, ies doar la cumpărături și când este imperios necesar, lucru pe care și ea îl face. Vedeta nu a mai ieșit din casă de aproximativ 10 zile.

„Nu știam că este Ziua Mondială a Râsului și chiar râd în zilele astea pentru că mi-am propus să nu mă las condusă de frică și de panică, desi realizez că situația este una gravă și trebuie să o luăm foarte în serios. Lumea aici chiar a înțeles gravitatea situației și toți stau în casă, ies doar pentru a cumpăra mâncare sau pentru a merge la farmacie. Același lucru îl fac și eu. De vreo 9-10 zile stau în casă. Doar ies la cumpărături și cu ocazia asta fac și o mică plimbare până ajung la magazinul respectiv. E soare frumos, e primăvară. Cu toții ne-am dori să fim mai mult afară, dar cred că e important să respectăm regulile astea acum și să treacă nebunia asta”, a afirmat Alexandra Dinu.

Vedeta trăiește într-o zonă cândva aglomerată a Romei, însă în acest moment a declarat că străzile sunt complet goale.

„Acum e gol, gol, gol. E incredibil. În timpul zilei cred că văd vreo două-trei persoane, care tot așa se duc să facă piața, cu măști, cu mănuși. În magazine se intră câte unul, ceilalți stau afară. Păstrând această ordine suntem totuși în siguranță”, a menționat Alexandra Dinu.

Fosta soție a lui Adrian Mutu a discutat și despre Mario, fiul ei, care la rândul ei este „închis în casă”:

„Mario este bine, e adolescent, are 17 ani și e destul de greu la această vârstă să accepte că trebuie să stea izolat. Încă locuim împreună”.

Alexandra Dinu își plănuise să vină în România pentru o colaborare, doar că, având în vedere gravitatea situației, vedeta și-a anulat călătoria.

„A fost chiar cu puțin inainte de a se instaura starea de urgență aici, deja situația era foarte gravă la Milano, mai puțin la Roma. Era clar că era o chestiune de timp și se va întâmpla același lucru și aici. Important este să le spunem oamenilor din România să ia măsuri de acum. Ar trebui să ia exemplul italienilor care au înțeles situația și este important să facem asta acum, o perioadă. S-au luat măsuri destul de drastice, este adevărat că la Milano ar fi putut să reacționeze puțin mai devreme. A fost ceva nou pentru toată lumea. Nu e simplu să iei măsuri chiar așa de pe o zi pe alta”, a afirmat Alexandra.

De asemenea, a mărturisit că toate proiectele ei au fost anulate și, cel mai probabil, tuturor ne va fi dificil să ne revenim la normal, doar că în aceste momente, sănătatea este prioritară.

„Proiectele noastre s-au anulat toate, întâlnirile. Nu mai există nimic. Prin telefon mai vorbim. Producțiile au fost toate oprite , nimeni nu știe când se vor relua. O să fie destul de greu pentru toată lumea să-și revină. Cel mai important acum este să ne gândim la sănătatea noastră, pentru că dacă nu o avem nu mai e nimic altceva în discuție oricum”, a concluzionat Alexandra.

Sursa: viva.ro

Sursa: viva.ro, click.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vindecat de coronavirus, înapoi acasă. Ce a declarat victima virusului, după ce s-a vindecat

6 Activități pe care le poți face în această perioadă de carantină