Alexander 23 si Kenny Beats lanseaza melodia „ILL”

Astăzi, 14 octombrie, cântărețul, compozitorul, producătorul și multi-instrumentistul, nominalizat la GRAMMY®, Alexander 23, se luptă cu inima zdrobită in piesa „ILL”, noul său single, cu apreciatul artist Kenny Beats. Acesta marchează prima colaborare a lui Alexander cu un producător de hip-hop, dar lirismul său brut și talentul pentru melodie se află încă foarte mult în centrul cântecului.

„ILL” este însoțit de un videoclip cu versuri izbitor, care evidențiază complexitatea melodiei. Tehnologia timelapse surprinde neliniștea și suferința artistului, ceea ce reflectă impactul emoțional al versurilor care fac referire la texte confuze ale fostului și flashback-uri.

Au trecut doar trei luni de când Alexander și-a lansat albumul de debut – Aftershock. Produs alături de Dan Nigro, proiectul de 11 piese este cufundat în urma unei relații eșuate. Single-ul acustic „Hate Me If It Helps” a fost scris împreună cu Olivia Rodrigo, care a oferit și vocea de fundal, în timp ce marea profunzime emoțională a lui Alexander este expusă cu balada „The Hardest Part”. „Ai inima zdrobită, a crede că ai trecut peste asta când evident că nu, a întâlni oameni noi, a te pune la îndoială și a tuturor relațiilor tale”, a explicat Alexander despre rădăcinile albumului la lansarea sa în iulie. „Dacă despărțirea a fost cutremurul emoțional, crearea acestui album a fost replicile emoționale.”

Streaming Link: https://umusic.lnk.to/illPR

„ILL” este o extensie a acestui sentiment. Alexander a continuat în exterior concentrându-se pe turnee. În această vară, a cântat în mai multe date de festival, inclusiv un spectacol principal în orașul natal, precum și la Lollapalooza, Life Is Beautiful și Firefly în Dover, Delaware. Nativul din Chicago l-a susținut și pe John Mayer în turneu la începutul acestui an, înainte de a începe primul său turneu din America de Nord, Marea Britanie și Europa, în octombrie.

Numai în ultimii câțiva ani, artistul crescut de la Chicago, Alexander 23, a făcut un salt monumental de la îndrăgitul artist pop din dormitor la producător de hit-uri nominalizat la Grammy și forță muzicală apreciată. Împreună cu lansarea EP-ului său de debut auto-produs din 2019, I’m Sorry I Love You și continuarea lui din 2021 – Oh No, Not Again! – cu „IDK You Yet”, un hit viral masiv care se apropie cu pași repezi de statutul de platină – producătorul din ce în ce mai solicitat a câștigat o nominalizare la Grammy pentru co-producția „good 4 u” de triplă platină al Oliviei Rodrigo.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata