Alexa Lucia Istrate: „Cred ca o sa incerc sa ma apuc de stand up”

Alexa Lucia Istrate este actrita de teatru, de reclame si seriale TV. cunoscuta din productia „Nimeni nu-i perfect” de la Prima TV. Iar de curand a pus voce de personaj in pelicula de animatie „Gașca animalutelor DC”. Despre activitatea ei si cum a fost experienta puteți citi mai multe în continuare.

Bravonet: Cine este Alexa Lucia Istrate in cateva cuvinte?
Alexa Lucia Istrate: Hmmm… Alexa e un… artist. Stiu ca in Romania parca atunci cand te proclami „artist” pare ca te dai mare, insa asta sunt, am diploma de actrita, de pictura, de muzica, deci…na 🙂 (culmea, remuneratia e mai mica de obicei ca orice 🙂 ma rog, depinde ce „stil” abordezi 🙂 Sunt din Bucuresti, am 37 de ani (wow :)) dublez de ani buni si cred ca o artera a meseriei de actor, poate fi asta, necontand cine e, sau cum arata, ci…cum suna 🙂

Alexa Lucia Istrate
Alexa Lucia Istrate

Cum ti s a parut experienta dublarii in „Gașca animalutelor DC”. Ai mai facut asta fiind actrita? Ti ai dorit de mica sa fi actrita?
Da, de mica nu ca mi am dorit, am fost o mica artista. Poezii, cantece… desi am inceput cu pictura, apoi sculptura, apoi iar pictura… muzica si…teatru. Ador muzica si teatrul. Musical atat de rar la noi, mai ales de buna calitate 🙂

Ti s a parut greu? Ai mai face asta?
Cu munca, greu nu consider ca este niciodata, cand iti place ce faci, poate e mai obositor cand ai volum mai mare 🙂

Alexa Lucia Istrate cu colegii de voce
Alexa Lucia Istrate cu colegii de voce

Stim ca esti actrita si am vrea sa ne spui ce planuri ai. Ce urmeaza pentru tine?
Planuri… cred ca o sa incerc sa ma apuc de stand up 🙂 prea mult penibil in jur si prea multa materie cenusie risipita degeaba la mine :), in general, asa ca, ma gandesc serios sa incerc sa atac si ramura asta.

Vacanta ai avut?
Vacanta e… cand am o zi libera si o pastrez doar pentru mine, si nu mai rasp la telefon si tac. Ador uneori sa tac (gen…nici eu nu ma mai suport)

Alexa Lucia Istrate la inregistrari
Alexa Lucia Istrate la inregistrari

 

Ai jucat in serialul „Nimeni nu i perfect”… Iti aduci aminte de fostii colegi mai vorbesti cu ei? Ce ai mai facut de atunci in afara de reclame?
Nnp… da.. imi e dor de toti… sa nu uitam de Vio, (RIP, n.r.) – si… am mai vorbit cu Xing care este in Londra si si a gasit fericirea…in rest… ne am pierdut, cum se intampla in breasla asta atat de vesela si de trista 🙂
Am o noua casa, exista un teatru nou in Centrul Vechi, independent, se numeste FF Theatre, e greu, insa unde-s multi, puterea creste ;), filmez reclame, ma vedeti pe post in doua deja 🙂 tocmai am avut avanpremiera la dublaje pt personajul Lulu din „Gasca Animalutelor DC”, pers negativ, normal, asta intotdeauna imi vine manusa :)) (no comment)
Mai si cant, in underground, cu Ionut Mititelu, un foarte bun chitarist, joc spectacole pentru copii unde in „Cei 3 purcelusi” cred ca joc rolul vietii mele (in urma multor reactii fenomenale), si anume, lupul :)), si…astept sa vad ce imi mai rezerva viata,si ma bucur ca am revazut un prieten vechi. De cand cumparam revista Bravo si apaream, datorita lui,in ea. Hai cu…viata :*

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata