Alex Pițurcă s-a testat împreună cu familia lui pentru COVID-19! Care a fost rezultatul testelor

Alex Pițurcă și vărul său, Vic Pițurcă, au postat pe rețelele de socializare poze cu rezultatele negative ale unor teste rapide pentru Covid-19. Cei doi au fost foarte fericiți pentru că testele au ieșit negative.

Alex Pițurcă a afirmat pentru Libertatea că întreaga lui familia a făcut testul, dar și prieteni din apropierea acestora. Testele utilizate au fost luate de la un prieten din Anglia, a mărturisit soțul Cristinei Ich.

‘Mi-a spus că are o cantitate mai mare, dacă sunt interesat. Am fost interesat. Și mi le-a trimis.’ ‘Pentru liniștea mea sufletească, pentru familie, pentru prieteni’, a mărturisit Alex Pițurcă motivele testării în grupul său de apropiați.

Cât despre rata de acuratețe pe care l-ar avea aceste teste rapide, Alex Pițurcă a mărturisit că, din câte a înțeles el, marja este de 94%.

„Eu am înțeles că au marjă de 94%. Decât 6% cele care nu spun cu siguranță.

– Cum de v-ați testat? Au existat ceva suspiciuni?

– Nu. Pur și simplu pentru mine așa. Ce, trebuie să existe vreo suspiciune? Nu ați auzit că există și oameni care pot fi asimptomatici?

– Era un rest rapid sau l-ați făcut prin DSP?

– Test rapid.

– De unde l-ați cumpărat?

– Am avut un prieten care mi-a luat din Anglia.

– Am văzut că s-a testat și vărul. V-ați făcut mai mulți din familie?

– Ne-am făcut toată familia. 

– Toată lumea a ieșit negativ?

– Da, toată lumea negativ. Dacă era cineva pozitiv, cu siguranță știați.

– V-au întrebat fanii de teste? -Nu mi-a scris nimeni nimic, decât de unde am procurat aceste test. Dar din câte știu și la Sanador sunt. Deci nu e o mare…

-Cât a fost un test? – 200 de lei. Ceva de genul.

– Și în Anglia se găsesc pe piața liberă?

– Mie mi-a dat cineva de acolo, nu i-am cerut detalii. Mi-a spus că are o cantitate mai mare, dacă sunt interesat. Am fost interesat. Și mi le-a trimis.  -Mai știți de alți oameni care s-au testat?

-Prietenii cu siguranță s-au testat.

-Cum și le-au procurat?

– Tot așa, de la cunoștințe. Fiecare cum a reușit să și le procure. Unii s-au testat la Sanador. Fiecare cum a reușit să se descurce. 

– Deci ați mai auzit și de alții.

-Normal. Doar nu sunt numai eu care a reușit să își ia un test din acesta. Și am auzit că sunt foarte multe modele. Gigi Becali a donat zeci de mii de teste la spitalul lui. 

-Eu mă refeream la populația largă.

-La populația largă, habar n-am. Nu știu. Nu știu. De unde să știu? Dacă aș fi un om care ar fi importat astfel de teste aș fi știut. Dar eu sunt un simplu om ca și dumneavoastră care a avut norocul să reușească să își procure un astfel de test. Prea multe întrebări. Mi se pare ceva nesemnificativ”.

Sursa: viva.ro

Sursa foto: gsp.ro

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata