Alex Bodi, reacție la acuzațiile de violență din partea Biancăi Drăgușanu: „Ea se contrazice cu ceea ce spune”

Scandalul iscat între Bianca Drăgușanu și Alex Bodi nu este pe cale să se încheie, după cum observăm de la zi la zi. Mai nou, Alex Bodi a făcut afirmații serioase la adresa fostei soții.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi nu au divorțat în condiții prietenoase, ci după multe certuri și scandaluri, urmate chiar de acte de violență.

După ce Bianca și-a acuzat soțul de violență domestică și a postat pe contul ei de socializare o fotografie cu rezultatele agresiunii fizice la care Alex Bodi ar fi supus-o, iar mai apoi a dezvăluit faptul că fostul ei soț are un dosar penal emis de autoritățile germane, pentru trafic de substanțe interzise, bărbatul de afaceri a lovit și el cu vorbe, făcând pubice câteva declarații neștiute de nimeni.

Bianca Drăgușanu a divorțat pentru siguranța fiicei ei

„A venit şi el la restaurantul în care am fost eu. La modul general, viaţa mea începe diferit de astăzi. Sunt o femeie liberă. Sfătuiesc femeile care trăiesc într-o relaţie vicioasă, toxică. Să iasă din relaţia asta. Din partea mea a fost iubire. Atâta timp cât respecţi un om, nu ai cum să-l înşeli. Aşa cum a spus soţul meu. Stăteam într-o chestie în care nu eram fericită.

Pentru mine siguranţa fetiţei mele este cea mai importantă. Ea a luat parte la nişte scene la care nu ar fi trebuit să asiste un copil de 3 ani jumătate. Mie îmi este foarte greu să comentez nişte lucruri. Copilul meu este foarte inteligent, în general sunt foarte inteligenţi. Copilul meu era trist. Îmi este foarte greu să comentez nişte lucruri. Eu am început o altă viaţă de azi. Cât de vesel poate fi un copil, la 1:30. Cu patru poliţişti, cu mama care plângea şi cu mine cum eram”, a declarat Bianca Drăguşanu la Teo Show, potrivit VIVA!

Cum a răspuns Alex Bodi la acuzațiile Biancăi Drăgușanu

„Incidentul violent dintre noi a avut loc în Viena, în data de 2 decembrie, poza pe care ea a postat-o pe Instagram şi pe Facebook este postată pe 3 decembrie. Ea, dacă voia să divorţeze, termenul nostru de divorţ era pe 3, ea putea să mă denunţe că nu m-am prezentat la divorţ. Ea nu a vrut divorţul, de-aia a venit cu mine, de-aia a făcut tot scandalul.

Iar bătaia asta rea despre care spune ea… dacă era atât de tare bătută, că ea exagerează… de la o palmă, la 30 de picioare, dacă era atât de rău bătută, ea nu putea să treacă graniţa.

Bianca, pe 2 decembrie, era în avion şi eu personal am lăsat-o la aeroportul din Viena şi s-a întors singură la Bucureşti. Dacă îşi dorea atât de mult divorţul, dacă îşi dorea atât de mult să se rupă de mine sau să meargă la poliţie, nu a oprit-o nimeni.

Era singură, putea să ia orice decizie dorea, putea să meargă la poliţie, putea să facă orice. Banii pe care i-am virat eu în contul ei, i-am virat pe data de 4 decembrie, după ce s-au potolit, să zic aşa, apele. Asta e încă o minciună din partea ei, că ea se contrazice cu ceea ce spune’, a declarat Bodi pentru cancan.ro.

Sursa: clickpentrufemei.ro

Sursa foto: evz.ro, wowbiz.ro

 

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *